Urarea Cristinei Ciobănașu pentru aniversarea de 29 de ani a lui Vlad Gherman

De Unica.ro, pe

Vlad Gherman a împlinit 29 de ani pe 16 februarie 2022. Cu ocazia aniversării actorului, fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu (26 de ani), i-a transmis un mesaj în mediul online. Vlad și Cristina s-au despărțit în februarie 2021, după 9 ani de relație, dintre care 2 de logodnă.

Urarea Cristinei Ciobănașu pentru aniversarea de 29 de ani a lui Vlad Gherman

În prezent, atât Vlad, cât și Cristina formează alte cupluri. Vlad formează din august 2021 un cuplu cu actrița Oana Moșneagu (31 de ani). Tot de anul trecut, Cristina formează un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan.

La Insta Story, în dreptul unei imagini cu Vlad, cu ocazia aniversării actorului, Cristina a scris: „La mulți ani, Vlad! Să ți se îndeplinească toate dorințele! 🥳🥳 Scuzați fața, atât s-a putut”.

Vlad a fost celebrat în avans alături de Oana și de câțiva alți prieteni, la munte. „Am fost luat prin surprindere. Ce se întâmplă când pleci cu prietenii la munte și se gândesc ei să îți facă o surpriză de ziua ta în avans? 😍❤️ Mulțumesc!”, a scris actorul în mediul online, pe 12 februarie 2022.

Ulterior, pe 16 februarie, la 00:00, actorul a avut parte de o a doua surpriză, tot din partea Oanei, însoțită de această dată de actorii Mara Oprea și Alecsandru Dunaev, colegii cuplului de pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤️”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în descrierea mai multor imagini cu el și Oana. Recent, într-un videoclip publicat pe YouTube, Oana și Vlad au explicat de ce și-au ținut relația secretă timp de aproape jumătate de an.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, noi detalii despre relația lor. Când s-au cunoscut, de fapt

Vlad Gherman, aspru criticat pentru o imagine de pe Instagram: „Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe”

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată actorul după intervenția estetică

De ce afecțiune suferă actorul Vlad Gherman. „Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri”

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela” și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu)”, a explicat Vlad.

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a completat.

„Înainte vorbisem cu Cris, care a fost super drăguță. M-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine”, a mai spus Vlad. „Dar, până să ne asumăm public, a mai durat pentru că era un fel de etapă de început. Am zis că atunci când o să stabilizeze lucrurile, o să vorbim despre noi”, a adăugat Oana Moșneagu.

Cuplul urmează să se mute împreună. „Am zis să o încercăm și pe asta. Stăm amândoi în chirie și am zis ce rost are, în condițiile în care ea stă mai mult la mine, să plătim două chirii”, a spus Vlad. „O să ne luăm multe dulapuri și etajere ca să aibă loc tot, ca să nu ne mutăm într-un apartament mai mare”, a completat Oana.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter