Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 noiembrie 2022, 12:43

Vlad Gherman a făcut noi dezvăluiri despre perioada în care suferea după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a publicat și câteva imagini emoționante cu el în timp ce plângea și le-a vorbit fanilor despre modul în care a reușit să treacă peste acele momente grele.

Vlad Gherman și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre o perioadă extrem de grea din viața lui. Actorul din serialul „Adela” a vrut să atragă atenția asupra importanței exprimării emoțiilor, în special în cazul bărbaților.

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine”

Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: „De ce plângi?”. Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei, a afirmat Vlad Gherman.

„Sfatul meu este să plângeți!”

Actorul a făcut publice și câteva imagini cu el din acea perioadă, în care suferea cumplit după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de nouă ani. Acesta le-a transmis și un sfat celor care trec printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional.

Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră „Și băieții plâng câteodată” și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină, a mai spus el.

„Pentru mine a fost foarte greu la început, aproape imposibil”

Vlad și Cristina au rămas prieteni și colegi de platou, însă actorul mărturisea la câteva luni de la despărțire că nu le-a fost deloc ușor.

Pentru mine a fost foarte greu la început, aproape imposibil. Nu aş fi crezut că îi voi putea fi din nou prieten Cristinei. Parcă mă întorsesem în 2011, când eram doar prieteni. Aveam o presiune constantă a amintirilor frumoase construite în aceşti 9 ani şi din cauza asta îmi era greu să o privesc ca pe o amică… dar, uite că viaţa m-a contrazis: se poate să rămâi prieten cu fosta ta iubită chiar şi după 9 ani de relaţie, a mărturisit el anul trecut într-un interviu pentru revista Unica.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul anului 2021, după o relație de nouă ani, dintre care 2 de logodnă. Cristina formează de ceva timp un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan, în timp ce Vlad a început o relație de iubire cu actrița Oana Moșneagu.

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani. De la ce a pornit conflictul între cei doi

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Adrian Mutu, dezvăluiri despre trecutul amoros: „Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume. Unul dura două ore!”

Cătălin Crișan e mândru de copiii săi: “Din păcate sau din fericire, Daria tot la vorba mea a ajuns. Raris e în primul an la Conservator”/ EXCLUSIV

Oana Moșneagu, despre relația de prietenie dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu din august 2021. Perechea s-a cunoscut cu mai mulți ani în urmă, la castingul pentru serialul „Fructul oprit”. La vremea aceea, Vlad forma un cuplu cu actrița Cristina Ciobănașu Vlad, Oana și Cristina joacă împreună în serialul „Adela” de pe Antena 1.

Oana a fost în repetate rânduri întrebată dacă prietenia dintre Vlad și Cristina o deranjează.

Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni, a declarat Oana Moșneagu în mediul online.

Cum a început relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. „Ne-am sincronizat”

Noi într-adevăr, cumva, ne-am sincronizat. Ne-am despărțit amândoi în aceeași perioadă. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la unul, ba la altul. Ne-am legat așa după ziua ei (n.red.: 7 august 2021). Primul semn a fost când eram răcită. Mi-a adus un pachețel cu ceai, o păturică, niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț, a dezvăluit cuplul la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cei doi s-au mutat împreună în urmă cu câteva luni.

Vlad Gherman, despre reacția Cristinei Ciobănașu când a aflat că are o nouă iubită: „Ea a fost prima căreia i-am spus”

În emisiunea CulTour, pe care Vlad Gherman o prezintă alături de Cristina Ciobănașu, actorul a mărturisit cum a reacționat fosta lui iubită atunci când i-a spus că are o nouă relație.

Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok, a spus Vlad Gherman.

Actorul a mai dezvăluit că el și Cristina Ciobănașu au făcut un pact în ceea ce privește poveștile lor de iubire.

Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei, a mai precizat acesta.

„Ce mă deranjează este că oamenii tind să răstălmăcească puțin adevărul”

Actorul a fost primul care a confirmat în mediul online noua relație de iubire a fostei sale partenere de viață.

Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să îmi spună lucrul asta.

Ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Ce mă deranjează este că oamenii tind să răstălmăcească puțin adevărul, a mărturisit acesta.

Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer.

Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas, a spus acesta în urmă cu un an.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter