Vlad Gherman, după nici doi ani de relație cu Oana Moșneagu: “Am în plan să o cer în căsătorie. E o chestie discutată”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 11:09

Vlad Gherman are planuri mari cu Oana Moșneagu, actrița de care s-a îndrăgostit iremediabil după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul este decis să își întemeieze o familie alături de frumoasa actriță. Cei doi au discutat despre căsătorie, iar cererea efectivă este doar o chestiune de timp. În exclusivitate pentru UNICA.ro, interpretul lui Andi din serialul “Lia, soția soțului meu”, difuzat în fiecare joi seara, de la 20.30 la Antena 1, ne-a povestit că relația cu Oana merge atât de bine, încât căsătoria va fi un pas firesc. Mai mult, îndrăgostiții și-au cunoscut părinții și aceștia, la rândul lor, s-au cunoscut între ei, așa că nimeni și nimic nu stă în calea fericirii copiilor.

Vlad Gherman schimbă prefixul peste câteva zile, mai exact pe 16 februarie, carismaticul actor va împlini o cifră rotundă, respectiv 30 de ani. Și cum este născut în preajma sărbătorii americane, Valentine’s Day, care între timp a fost adoptată și la noi, interpretul lui Andi a decis să nu îi dea prea mare importanță, pregătindu-se să marcheze cum se cuvine aniversarea lui.

De ce nu sărbătorește Vlad Gherman Valentine’s Day

“Pentru că întotdeauna ziua mea a fost foarte aproape de Ziua Îndrăgostiților, eu fiind născut pe 16 februarie, oarecum nu am sărbătorit niciodată Valentine’s Day. Pentru mine a fost așa: dăruiesc un buchet de flori și atât. În rest sărbătorim de ziua mea. Adică vreau să fac loc pentru ziua mea, e doar așa un preambul ăla. Eu profit de Valentine’s Day ca să profit de ziua mea”, a mărturisit actorul pentru UNICA.ro.

Vlad nu este nici adeptul sărbătorii autohtone care marchează ziua iubirii, așa că nici atunci nu se străduiește să își impresioneze jumătatea. “Cred că dacă ar fi să spun sincer, aș sărbători Valentine’s Day, chiar dacă mi se pare superclișeic și comercial și Dragobetele al nostru, am zis că Valentine’s Day e mai drăguț, nu știu”, a adăugat el.

Citește și:  Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat în vacanță. Imagini din Thailanda cu cei doi actori: „M-am simțit ca un copil”

Vlad Gherman, după nici doi ani de relație cu Oana Moșneagu: “Am în plan să o cer în căsătorie. E o chestie discutată”/ Exclusiv

Ce își dorește de ziua lui

Vlad Gherman se poate considera norocos, întrucât se bucură de succes pe plan profesional, face parte din proiecte de top, este adorat de public, iar pe plan sentimental trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Oana Moșneagu.

“Consider că am tot ce îmi doresc și dacă e să îmi lipsească ceva, cred că pot să compensez pe altă parte. Îmi doresc sănătate, oricât de clișeic ar suna, pentru că dacă sunt sănătos pot să fac multe lucruri, pentru că de fel îmi doresc să călătoresc foarte mult și dacă sănătate avem, putem să călătorim, să facem ceea ce ne place, deci asta îmi doresc de ziua mea: să fiu sănătos”, ne-a mărturisit interpretul lui Andi din serialul “Lia, soția soțului meu”.

Vlad Gherman, după nici doi ani de relație cu Oana Moșneagu: “Am în plan să o cer în căsătorie. E o chestie discutată”/ Exclusiv

Vlad Gherman vrea să o ceară în căsătorie pe Oana Moșneagu

Îndrăgitul actor și iubita lui au fost colegi în serialul “Adela” și au devenit un cuplu în 2021, după ce Vlad și Cris au decis, după 9 ani de relație, să meargă pe drumuri separate. Actorul a cerut-o și pe Cristina Ciobănașu de soție când aceasta avea 18 ani, dar nu au mai ajuns să facă marele pas. În prezent, roșcata este fericită alături de actualul ei partener, Alexandru, de profesie medic stomatolog.

La mai puțin de 2 ani de relație cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a dezvăluit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, că își dorește să își oficializeze relația cu Oana și că au discutat acest lucru.

“Da, am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: “da, vezi că mâine te cer”, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte. Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada “honey moon” (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla,  o să vedem”, ne-a declarat Vlad Gherman.

Vlad Gherman: “Părinții mei o iubesc maximum pe Oana”

Chiar dacă nu sunt de foarte mult timp împreună, relația este una serioasă, iar Vlad a dus-o pe Oana la părinții lui, așa cum și actrița l-a prezentat familiei sale. Mai mult, părinții ambelor părți s-au întâlnit, comportându-se de pe acum ca o mare familie.

“Părinții s-au cunoscut foarte repede, s-au plăcut, a fost așa o chimie instantanee. Părinții mei o iubesc maximum pe Oana, părinții ei mă plac pe mine foarte tare, e foarte bine din punctul acesta de vedere”, a declarat, pentru UNICA.RO, Vlad Gherman.

Citește și: Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au întâlnit pentru prima oară la casting la serialul “Fructul oprit”, dar la vremea respectivă fiecare era implicat în altă relație.  Multă vreme, cei doi au fost doar colegi în serialul “Adela” apoi prieteni, iar în final destinul i-a adus împreună. Înainte de a-și asuma public relația, Vlad Gherman a simțit nevoia de a o anunța pe fosta sa parteneră de viață, Cristina Ciobănașu, de Oana. La acea vreme, Cristina deja forma un cuplu cu Alexandru.

Vlad Gherman, după nici doi ani de relație cu Oana Moșneagu: “Am în plan să o cer în căsătorie. E o chestie discutată”/ Exclusiv

Vlad și Oana au preferat o perioadă discreția în ceea ce privește relația lor, anunțul oficial că sunt împreună fiind făcut printr-o piesă pe care Vlad a scris-o pentru Oana, “Fără tine”.

Și în prezent, Vlad, Oana, Cristina și Alexandru se înțeleg foarte bine și nu au nicio problemă de interacționare atunci când se întâlnesc. Chiar dacă fiecare și-a găsit fericirea alături de alt partener, Vlad și Crisau continuat să prezinte emisiunea Happy Caffe de pe Happy Channel.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter