Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat în vacanță. Imagini din Thailanda cu cei doi actori: „M-am simțit ca un copil”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 04 ianuarie 2023, 17:13

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat în vacanță în Thailanda!. Cei doi, care formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România, au ales să petreacă vacanța de Anul Nou departe de România.

Actorii au postat pe Instagram mai multe fotografii și filmulețe din locurile unde au ales să se relaxeze la începutul anului 2023.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, vacanță la mii de kilometri de România

Cei doi iubiți au luat la pas Thailanda, pentru a-i descoperi frumusețile. Au împărtășit acest lucru cu fanii lor, postând filmulețe și fotografii.

Atât Oana, cât și Vlad s-au declarat extrem de încântați de ceea ce au descoperit acolo. Într-una dintre postări, actorul împărtășește cu cei care îl urmăresc experiența lui de a hrăni elefanții.

„Astăzi am zâmbit preț de două ore neîncetat. M-am simțit ca un copil care deschide entuziasmat cadourile de Crăciun. Am hrănit pui de elefanți, i-am spălat și ne-am jucat cu ei! A fost o experiență de vis”, a scris Vlad Gherman pe Instacram. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, la un pas de căsătorie

Oana Moșneagu și Vlad Gherman în vacanță. Vlad Gherman, unul dintre actorii care fac parte din distribuția celui mai nou serial de la Antena 1, „Lia: Soția soțului meu”, a vorbit în exclusivitate, într-un interviu pentru Unica.ro, despre planurile de căsătorie pe care le are alături de iubita lui, Oana Moșneagu.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști și ne gândim la o familie” / Video exclusiv

Actorul a mărturisit că amândoi se gândesc să-și întemeieze o familie, cu atât mai mult cu cât au trecut de mult de vremea adolescenței, iar acum iau lucrurile mult mai în serios. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat acum într-o bine-meritată vacanță.

„Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32, nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie. Cred că avem niște rețineri…Pe de o parte ne convine că stăm în chirie, pe de altă parte nu, dar nu te poți atinge de prețuri să poți cumpăra un apartament. Noi ne bucurăm de viață în continuare, călătorim și asta cred că contează cel mai mult”, a spus Vlad Gherman.

Sursa fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter