Vlad Gherman a publicat o fotografie cu Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu. Cum au reacționat fanii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 11:52

Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Oana Moșneagu, actuala iubită, și Cristina Ciobănașu, cea care i-a fost parteneră de viață timp de 9 ani.

Vlad Gherman a fost deseori criticat pentru că publică fotografii în care apare alături Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită, deși acum este într-o relație cu Oana Moșneagu. De asemenea, fanii s-au îndrebat cum se înțeleg cele două, dat fiind că sunt colege pe platourile serialului „Adela”.

De data aceasta, artistul a publicat o fotografie cu ambele femei importante din viața lui.

Breaking News! Continuați voi titlul posibilului articol, a scris acesta în dreptul imaginii.

Vlad Gherman a publicat o fotografie cu Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu. Cum au reacționat fanii

Fotografia a stârnit un val de reacții în mediul online.

Vlad Gherman între trecut și prezent, Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii, Între două nu te plouă dar nici bine nu îți e, Vlad Gherman, între ciocan și nicovală”, Breaking News! Vlad Gherman își trăiește viața alături de fosta și actuala!, Să speram că Oana chiar te va iubi cu adevărat și nu își va bate joc de sufletul tău bun. Multă fericire!, Chiar nu înțeleg de ce simți nevoie sa te afișezi cu fosta atât de mult și să faci, vezi Doamne, “glumițe” cu fosta. Chiar nu te înțeleg, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Moșneagu, despre prietenia dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman (29 de ani) și Oana Moșneagu (31 de ani) formează un cuplu din august 2021. Fanii s-au întrebat care este relația dintre Vlad, Oana și Cristina Ciobănașu, fosta iubită a artistului, dat fiind că joacă împreună în serialul „Adela” de pe Antena 1.

Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta.

Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni, a declarat Oana Moșneagu în mediul online.

Citește și: Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Ce nume va purta a treia fiică a Ralucăi Pastramă

Dana Budeanu, poză nud pe rețelele de socializare

Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu au spus care este relația dintre ele

La un moment dat, s-a speculat că ar exista tensiuni între Oana și Cristina, dar cele două au clarificat zvonurile printr-o discuție postată la Insta Story.

„Oana, auzi că ți-am dat replica. Deci ce replică ți-am dat, că nu am înțeles?”, a început Cristina. „Citez: «Acuma te bucuri și tu că poți să postezi, ă?»”, a răspuns Oana, punând întrebarea pe un ton ironic.

Cristina a repetat întrebarea, dar pe un ton mult mai cald. Ea a explicat că postările nu erau legate de relația Oanei cu Vlad, ci de serialul „Adela”. O vreme, Oana nu a putut posta imagini de pe platourile de filmare, situația personajului ei fiind neclară urmăritorilor serialului.

În final, Cristina a spus: „Vedeți? Sunteți cârcotași degeaba!”. „Răi oameni, răi! Fără suflet!”, a completat Oana. „Hai, deci vedeți, da? Ne înțelegem bine, suntem ok!”, a încheiat Cristina.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter