Vlad Gherman, atac subtil la adresa Cristinei Ciobănașu? Ce a spus actorul despre actuala relație

De Unica.ro, pe

Vlad Gherman (29 de ani) formează un cuplu cu Oana Moșneagu (31 de ani) din august 2021. Perechea s-a cunoscut cu mai mulți ani în urmă, la castingul pentru serialul „Fructul oprit”. La vremea aceea, Vlad forma un cuplu cu actrița Cristina Ciobănașu (25 de ani).

Vlad Gherman, atac subtil la adresa Cristinei Ciobănașu? Ce a spus actorul despre actuala relație

Vlad și Cristina au rămas prieteni, deși s-au despărțit în februarie 2021, după 9 ani de relație, dintre care 2 de logodnă. Recent, pentru OK! Magazine, actorul a vorbit despre relația cu Oana, făcând indirect referire la fosta relație.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a declarat Vlad Gherman pentru OK! Magazine.

Vlad, Oana și Cristina joacă împreună în serialul „Adela” de pe Antena 1. Tot pentru OK! Magazine, despre relația ei cu fosta iubită a lui Vlad, Oana a declarat: „Cristina și cu mine suntem colege și ne înțelegem foarte bine. Ne întâlnim, stăm de vorbă, ieșim împreună în pauză, împărtășim din experiențele reciproce. Când ei s-au despărțit, și când eu m-am despărțit, că și eu eram cu cineva la începutul proiectului, ne împărtășeam reciproc suferințele, ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat”.

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a completat.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Vlad Gherman, aspru criticat pentru o imagine de pe Instagram: „Am crezut că ți-ai revenit la modul real, nu doar vorbe”

De ce și-au ținut Vlad Gherman și Oana Moșneagu relația secretă timp de jumătate de an

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată actorul după intervenția estetică

În mai 2022, Vlad și Oana s-au mutat împreună.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar, pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră. E un pas important în orice relație și, pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis: «Hai să ne mutăm»”, a explicat Vlad Gherman pe YouTube.

„Am ales să rămânem la mine pentru că ne place mai mult apartamentul ăsta. E foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că vă întrebați, este faptul că, în zona în care aveam masă, am pus un dulap, un șifonier, tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier. Am zis ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a mai spus actorul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter