Vlad Gherman a confirmat că actrița Cristina Ciobănașu are un nou iubit: „Nu a fost un moment ușor pentru nimeni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 septembrie 2021, 12:37

În cadrul unui vlog de pe canalul său de Youtube, Vlad Gherman a vorbit despre noua relație a Cristinei Ciobănașu. Actorul a mărturisit că știa de povestea de iubire pe care fosta lui iubită o trăiește de câteva luni.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul acestui an, după o relație de nouă ani. Cei doi au rămas prieteni și colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

Vara aceasta actrița s-a afișat la mai multe eveniment cu un alt bărbat, însă nu a făcut nicio declarație. Deranjat de lucrurile care s-au scris în presă pe acest subiect, Vlad Gherman, fostul său iubit, a fost cel care a confirmat noua poveste de iubire pe care o trăiește Cristina Ciobănașu alături de Alexandru Mureșan.

Citește și: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Hilary Duff a consumat placenta celui de-al doilea copil. „A fost cel mai delicios smoothie!”

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu joacă în serialul Adela

Adelina Pestrițu, despre relația cu Virgil Șteblea: „Nu este perfectă”

Vlad Gherman a confirmat că actrița Cristina Ciobănașu are un nou iubit

Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să îmi spună lucrul asta.

Ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Ce mă deranjează este că oamenii tind să răstălmăcească puțin adevărul, a mărturisit acesta.

Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer.

Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas”, a mai spus Vlad Gherman.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter