Vlad, fiul lui Florin Zamfirescu, nu mai vrea să joace în telenovele

De Mădălina Manole, pe
Vlad Zamfirescu, fiul marelui actor Florin Zamfirescu, nu-și mai dorește să joace în telenovele. Cunoscut în special grație rolului din telenovela "Inimă de țigan", acolo unde era ginerele lui Gigi Dumbravă, rol interpretat întocmai de tatăl său, actorul susține că nu ar mai repeta niciodată experiența.

Vlad Zamfirescu, în vârstă de 44 de ani, continuă ca actor, însă preferă scena teatrului și nu platourile de filmare. De asemenea, fiul lui Florin Zamfirescu și-a făcut cu succes debutul ca regizor, anul trecut, odată cu pelicula „Secretul fericirii” și astfel îi va fi aproape imposibil să revină pe micul ecran:

Vlad Zamfirescu in Secretul fericirii

Vlad Zamfirescu în „Secretul fericirii”

„Nu îmi este dor de telenovele, pentru că este un sistem de lucru gen fast-food. Înțeleg și e normal să fie așa totul, datorită conjuncturii, dar e pe foarte mare viteză și eu nu sunt atât de rapid. Mi-e greu să mă descurc într-o viteză așa de mare și pe timp lung, pentru că nu se filmează o perioadă scurtă, ci lungă. Și nu știu dacă e neapărat genul meu de expresie”, – a declarat, pentru Libertatea, Vlad Zamfirescu.

Vlad Zamfirescu este căsătorit cu Mihaela, coregraf de meserie, și au împreună doi băieți.

Sursă foto: Arhivă Ringier, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter