Florin Zamfirescu, indignat de cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au talent”. „Cum să îți fie rușine când e unic?”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 17 mai 2023, 15:29

Actorul Florin Zamfirescu (74 de ani) s-a alăturat vedetelor care îl susțin pe Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 al show-ului “Românii au talent”.

Băiatul, în vârstă de 7 ani, a câștigat concursul de talente și marele premiu de 120.000 de euro după un moment impresionant în care a avut o “discuție” emoționantă cu Dumnezeu. Prestația sa a stârnit un val de controverse în rândul oamenilor, mulți blamându-I pe părinți că și-au expus copilul sau spunând că textul pe care l-a recitat nu este potrivit.

Citeşte şi: Dana Budeanu, mesaj pentru Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent 2023: „Așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!”

Florin Zamfirescu îl sfătuiește pe Rareș să nu asculte ce spun răutăcioșii și invidioșii și să își continue drumul pe care a pornit. Actorul spune că și el a făcut parte dintre copiii talentați.

„Când mă uit și văd aceste aberații, acest copil este minunat, Eu fac parte din acești copii. La 3 ani, le recitam Regina ostrogoţilor, la 7 ani interpretam pe o scenă, la 16 ani am câștigat un premiu național, depășindu-l pe Gheorghe Zamfir în 1966, am luat locul 1 pe festival.

Cine are griji din astea ar trebui să se îngrijească de sine. Eu îl sfătuiesc doar pe el: Rareș nu asculta pe nimeni, ascultă pe mama ta, du-te pe ulițele pe care le vrei tu, sunt niște oameni răi, sunt oameni care nu au făcut nimic în viață.

Citeşte şi: Rareș Prisacariu, primul interviu după ce a câștigat Românii au talent: „La repetiții, mi-a plăcut foarte mult să mă joc cu avioanele de hârtie” / Exclusiv

S-au plâns că Nadia Comăneci și-a distrus copilăria. În țara asta nu poți să devii mai mult cu aprobarea unor imbecili, Rareș ești minunat, nu asculta pe nimeni, du-te în drumul tău.

Ce grijulii sunt niște nenorociți incapabili, care nu au viitor, nu au prezent. Prostul moare de grija altuia. Suntem înconjurați de imbecili cum să îi strici bucuria unui copil minunat, când poți să te bucuri”, a spus Florin Zamfirescu, la România TV.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla cu banii câștigați de Rareș Prisacariu la „Românii au talent” 2023. Anunțul făcut de părinți

Actorul consideră că nimeni nu ar fi trebuit să critice momentul puștiului de la “Românii au talent”, deoarece băiatul a dovedit că este unic și merita încurajat și aplaudat, nu pus la zid. Florin Zamfirescu prevede un viitor strălucit pentru Rareș și îl îndeamnă să-și vadă mai departe de drum fără să plece urechea la ce spun ceilalți.

„Lăsați-l domnilor să trăiască, să se dezvolte. Știți ce o să fie cu acest copil peste 18 ani? Nu tăiați din rădăcină un copil care se ridică atât de frumos. E o directivă undeva ca românii să nu mai răzbată, că să fie puși cu botul pe albe, să li se vândă, să li se fure. Și dacă un copil dintre români se ridică și dovedește calități egale cu alte grupuri din Europa, ei au voie, noi nu avem voie.

Mulți au norocul de a nu fi români. Noi stăm și ne uităm în gura unor cretini care nu au nici un fel de comparație, ei nu există, sunt 0. Indiferent că își dau cu părerea, sunt zero, pentru că sunt distrugători. Să nu îți fie teamă! Cum să îi fie rușine când e unic? Ai luat marele premiu, mergi mai departe. Suntem înconjurați de cretini”, a mai spus indignat Florin Zamfirescu pentru aceeași sursă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter