Vince Vaughn a fost arestat. Ce a făcut actorul

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 12 iunie 2018, 10:12
Vince Vaughn a fost arestat în statul California, după ce a fost oprit de poliție la un punct de control. Ce a făcut actorul.

Vince Vaughn, în vârstă de 48 de ani, a fost oprit de polițiști la un punct de control în afara orașului Los Angeles, între Plaja Hermosa şi Plaja Manhattan, conform departamentului de poliție al Manhattan Beach, citat de CNN.

Actorul american din comedia „Dodgeball” a fost arestat sub suspiciunea că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice și pentru că s-a opus arestării, obstrucționând un ofițer.

Vaughen era însoțit de un bărbat a cărui identitate nu se cunoaște, dar care a fost arestat și el pentru că s-a opus intervenției polițiștilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Sgt. Tim Zins, a clarficat faptul că în ceea ce privește acuzația de opunere de rezistență la arestare, Vince Vaughn „nu se lupta cu ofițerii, ci mai degrabă a întârziat ancheta.”

Ambii bărbați au fost duși la închisoarea Manhattan Beach și au fost eliberați mai târziu. Niciun reprezentant al actorului nu a făcut o declarație publică.

Nu este prima oară când Vice Vaughn are probleme cu justiția. Acesta a mai fost arestat și în 2001, pentru participarea la un conflict într-un bar din Carolina de Nord în timpul căreia a fost înjunghiat actorul Steve Buscemi. Ulterior, acuzaţiile la adresa sa au fost abandonate.

Citește și:

Simona Halep, prima declarație după ce a ajuns în România: “Acest trofeu este al meu și al României”

Ela Crăciun dezvăluie 5 metode băbești prin care poți afla sexul copilului

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter