Ce filme și seriale poți să vezi în luna mai pe Netflix. Jennifer Lopez face furori în „The Mother”

De Oana Savin, pe

Luna mai se prezintă a fi una plină de filme și seriale care te vor ține cu sufletul la gură. Netflix a pregătit o serie de pelicule pentru toate gusturile, iar unele dintre ele aduc cu ele și nume mari din industria cinematografică.

Arnold Schwarzenegger demonstrează că mai are multe de arătat în această industrie, în timp ce Jennifer Lopez arată că are ce îi trebuie pentru rolul unei femei puternice. În materie de seriale, platforma de streaming se pregătește să lanseze „Queen Charlotte”, una dintre cele mai așteptate serii ale anului.

Filme ce se vor lansa pe Netflix în luna mai

Patru filme s-au anunțat până în prezent că vor avea marea lansare pe Netflix în luna mai, iar printre acestea se află și „The Mother”, care o aduce în centrul acțiunii pe Jennifer Lopez.

„The Mother” – lansare pe 12 mai

În timp ce se ascunde de oameni periculoși, o asasină iese din ascunzătoare pentru a-și proteja fiica la care a renunțat cu ani în urmă. În acest film, J-Lo nu este doar actriță, ci și producătoare.

„Anna Nicole Smith: Nu mă cunoști” – lansare pe 16 mai

Regizoarea Ursula Macfarlane (Untouchable) și producătoarea Alexandra Lacey ne oferă o cronică sinceră și intimă a vieții, morții și secretelor lui Vickie Lynn Hogan, cunoscută drept modelul și actrița Anna Nicole Smith. De la prima ei apariție în Playboy, în 1992, ascensiunea amețitoare a lui Anna Nicole a fost însăși chintesența visului american, încheiat brusc prin tragica ei moarte prematură, în 2007. Cu acces la imagini în premieră, filmări făcute acasă și interviuri cu personaje-cheie care până acum au păstrat tăcerea, Anna Nicole Smith: Nu mă cunoști dezvăluie noi perspective asupra poveștii bombei sexy pe care probabil nimeni nu a cunoscut-o cu adevărat.

Citește și: Producătorii serialului Netflix „The Crown” crează noi controverse. Scenele cu decesul Prințesei Diana „vor supăra Familia Regală”

Victimă/suspect – lansare pe 23 mai

În prima investigație la care lucrează singură, jurnalista Rae de Leon călătorește prin toată țara și descoperă un tipar șocant. Tinere femei anunță poliția că au fost victime ale unor atacuri sexuale, dar, în loc să li se facă dreptate, sunt acuzate că depun rapoarte false, arestate și chiar închise de către sistemul despre care credeau că le va proteja.

Sânge și aur – lansare 26 mai

Este primăvara anului 1945. Acțiunea filmului Sânge și aur este plasată în ultimele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial și spune povestea dezertorului german Heinrich (Robert Maaser), a tinerei și curajoasei fermiere Elsa (Marie Hacke) și a unui grup de naziști. Întorcându-se de pe front și îndreptându-se către fiica sa rămasă acasă, Heinrich este prins de trupe SS puse pe căpătuială. Liderul acestora (Alexander Scheer) îl lasă atârnat într-un copac, însă, în ultima clipă, Heinrich este salvat de Elsa, care îl ascunde la ferma ei. Între timp, trupele SS aflate în căutarea unei comori ascunse de evrei într-un sat din apropiere întâmpină o rezistență îndârjită din partea sătenilor care, ajunși la capătul răbdării, vor să păstreze comoara. Curând, Heinrich și Elsa sunt atrași fără voia lor în această goană palpitantă după aur, care culminează cu o înfruntare sângeroasă la biserica din sat.

Citește și: Filmul românesc care a depășit orice așteptare. Este pe prima poziție a celor mai vizionate pelicule pe Netflix

Seriale lansate în mai

Și la capitolul seriale Netflix a pregătit titluri mult așteptate care, cu siguranță vor cuceri inimile telespectatorilor. „Regina Charlotte” și „Fubar” sunt doar două din cele care vă vor ține treji nopțile.

Tânărul croitor – lansare pe 2 mai

Tânărul croitor spune povestea lui Peyami, un tânăr și celebru croitor care și-a moștenit talentul și afacerea de succes de la bunicul său. Odată cu moartea bătrânului, cel mai mare secret al său ajunge să ocupe un loc important în viața din Istanbul al lui Peyami, care este nevoit să-l protejeze și să nu permită nimănui să afle adevărul. Încercând să scape de relația abuzivă cu Dimitri și însoțită de propriile secrete, Esvet apare în mod misterios în lumea lui Peyami și a lui Mustafa.

Regina Charlotte: O poveste Bridgerton – lansare pe 4 mai

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

Citește și: Filmele de pe Netflix pe care să le vezi cu întreaga familie. Patrul Cățelușilor și Elefantul Magicianului, cele mai urmărite

Regina Cleopatra – lansare pe 10 mai

De la producătoarea executivă Jada Pinkett Smith sosește un nou serial documentar care explorează viețile unor importante și celebre regine africane. Sezonul acesta spune povestea Cleopatrei, cea mai renumită, puternică și neînțeleasă femeie din lume, o regină îndrăzneață a cărei frumusețe și ale cărei iubiri nu au făcut decât să pună în umbra cel mai important atu al ei, și anume inteligența. Cum moștenirea Cleopatrei a fost subiectul multor dezbateri academice, lucru adesea ignorat de cei de la Hollywood, serialul reanalizează acest fascinant fragment al poveștii ei.

XO, Kitty – lansare pe 18 mai

Tânăra pețitoare Kitty Song Covey crede că a aflat toate tainele iubirii. Mutarea în cealaltă parte a lumii pentru a fi alături de iubitul ei, cu care avusese o legătură la distanță o face să realizeze curând că relațiile sunt mult mai complicate atunci când în joc e inima ta.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre „Murder Mystery 2”, cel mai urmărit film de pe Netflix. Detalii din spatele camerelor de filmat

FUBAR – lansare pe 25 mai

Un agent CIA în pragul pensionării descoperă un secret de familie și este nevoit să revină în activitate pentru o ultimă misiune. Serialul urmărește dinamica familială universală într-o lume a spionilor, presărată cu acțiune și umor.

FUBAR îi care ca producători executivi pe realizatorul Nick Santora și pe Arnold Schwarzenegger, care interpretează rolul principal.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter