Filmul românesc care a depășit orice așteptare. Este pe prima poziție a celor mai vizionate pelicule pe Netflix

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 15:10

„Taximetriști”, filmul regizat de Bogdan Theodor Olteanu, a depășit orice așteptare pe Netflix. Pelicula se află, de două săptămâni, pe prima poziție a celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming.

După Teambuilding, un alt film românesc cunoaște succesul atât în cinematografe, cât și în mediul online. „Taximetriști”, care îi are în distribuție pe Andi Vasluianu și Monica Bârlădeanu, este cel mai urmărit film de pe Netflix.

„Taximetriști”, filmul românesc care a depășit orice așteptare

Taximetriști spune povestea a doi bărbați, șoferi de taxi, care lucrează în tura de noapte în aglomeratul București și dau peste tot felul de clienți vorbăreți, excentrici și, uneori, periculoși.

O noapte. Zeci de povești. Un singur oraș. Lică – taximetristul „știe-tot” – și Liviu – taximetristul „tace mult” – sunt prieteni buni, deși sunt complet diferiți, iar viziunile lor despre lume și viață nu se prea întâlnesc decât la shaormerie. Dar amândoi împărtășesc frustrarea de-a face o meserie care speră să le asigure un trai decent și poate niște economii până găsesc altceva mai bun.

Pentru Lică primează banii, pentru Liviu mulțumirea sufletească. Asta până încep să se gândească fiecare mai mult la ce au, ce sunt și ce pot face cu viețile lor. Pentru ei, o tură de noapte prin București e o adevărată aventură în care întâlnesc oameni de toate felurile – de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.

În spumoasa comedie joacă actori renumiți precum Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistașu, Alex Mircioi, Vald Ionuț Popescu, Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu, Mădălina Stoica, Cosmin Nedelcu și Victoria Răileanu.

Citește și: Serialul Netflix așteptat de întreaga lume. Când va avea premiera Queen Charlotte / Video

Top 5 cele mai vizionate filme pe Netflix. Taximetriști, pe prima poziție

În timp ce „Taximetriști” ocupă de două săptămâni prima poziție a celor mai vizionate filme de pe Netflix, alte pelicule completează topul, aflându-se, la rândul lor, printre preferințele abonaților platformei de streaming.

Astfel, poziția a doua a topului este ocupată de „The Last Kingdom: Seven Kings Must Die”, urmată îndeaproape de „Regine pe fugă”.

Citește și: Cel mai așteptat film al anului vine în curând pe Netflix. Când va putea fi urmărit pe platforma de streaming / Video

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Vreme de un secol, războiul dintre locuitori și invadatorii danezi a făcut ravagii în acest ținut. Acum, însă, pacea s-a instaurat, țara este aproape unită și singurul care mai trebuie să jure credință tronului este lordul Uhtred de Bebbanburg, care domnește peste Northumbria. Dar, după moartea regelui Eduard, pacea este amenințată și cei doi potențiali moștenitori, Aethelstan și Aelfweard, se luptă pentru tron. Când aude că Aethelstan, altădată protejatul său, urmează să participe la luptă, Uhtred se grăbește să-l ajute să-și asigure victoria, dar tânărul prinț nu mai este așa cum îl știa și se află acum sub o influență nefastă. Când acțiunile lui Aethelstan amenință viața pe care o cunoștea, Uhtred este nevoit să decidă dacă să-i fie loial regelui sau ținutului său natal.

Între timp, apare o nouă amenințare odată cu sosirea regelui danez Anlaf, un războinic care speră să provoace haos și să se folosească de discordia creată pentru propriile sale interese. În vreme ce acțiunile lui Aethelstan creează dușmani pe teritoriul Insulelor Britanice, Anlaf îi unește pe dușmanii regelui și creează o mare alianță care amenință visul unirii Angliei. Atunci când membrii alianței îi cer ajutorul, Uhtred trebuie să aleagă între cei la care ține cel mai mult și visul de a forma o Anglie unită.

Regine pe fugă

Aflate fiecare la propria răscruce de drumuri, patru prietene de-o viață își părăsesc viețile obișnuite și pornesc într-o călătorie cu mașina, care se dovedește a fi o aventură mai nebună decât își imaginaseră.

O comedie care te va ține cu zâmbetul pe buze de la început până la sfârșit.

Citește și: Filmele de pe Netflix pe care să le vezi cu întreaga familie. Patrul Cățelușilor și Elefantul Magicianului, cele mai urmărite

Vârsta inocenței

Aristocratul newyorkez Newland Archer sfidează moravurile intransigente ale înaltei societăți atunci când se îndrăgostește de verișoara scandaloasă a logodnicei sale.

Un film lansat în anul 1993, cu Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer și Wynona Ryder în rolurile principale.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre „Murder Mystery 2”, cel mai urmărit film de pe Netflix. Detalii din spatele camerelor de filmat

Hunger – apetit nestăvilit

Aoy este o tânără de douăzeci și ceva de ani, care conduce restaurantul familiei ei, aflat în partea veche a orașului Bangkok. Într-o zi, i se propune să părăsească afacerea familiei și să se alăture echipei Hunger, echipa Chef’s Table numărul 1 a Thailandei, condusă de Chef Paul, vestit pentru genialitatea sa în bucătărie, dar și pentru comportamentul său neplăcut.

Sursă foto: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter