Ce filme și seriale poți vedea la Disney+ în luna mai. Surpriza pe care nu o poți rata

De Simona Tudorache, pe

Disney+ te provoacă să își faci timp pentru tine și îți aduce direct la tine acasă, luna viitoare, câteva producții de top și actori de renume. Dacă te-ai înarmat cu o pungă de floricele, ai toate motivele să îți începi marea aventură.

Dar cum toate lucrurile bune au un sfârșit, luna mai aduce și finalul unor seriale emblematice, cum ar fi Anatomia lui Grey, care se termină pe 31 mai, și sezonul 6 din Station 19.

Producțiile de neratat pe Disney+ în luna mai

Rază de speranță (2 mai- debutează cu două episoade)

Bazat pe o întâmplare adevărată, serialul prezintă povestea lui Miep Gies o tânără lipsită de griji- într-o perioadă în care opiniile te făceau să fii ucis – căreia șeful ei, Otto Frank, îi cere să îl ajute să-și ascundă familia de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Spusă dintr-o perspectivă a sensibilității moderne, Rază de speranță răscolește trecutul și face povestea lui Miep mai relevantă ca oricând. Ne provoacă să ne întrebăm ce am fi făcut în locul lui Miep și dacă am avea curajul ei de a se ne opune urii în vremuri moderne. Unii au ales să stea deoparte, Miep s-a ridicat.

„The Kardashians sezonul 3” (25 Mai)

Camerele de filmat se întorc în viața familiei Kardashian, în timp ce Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie se confruntă cu chestiuni precum maternitatea și afacerile pe care le au. Legătura lor va fi pusă la grea încercare și vor apărea tensiuni, dar vor rămâne unite în timpul furtunii ca o familie adevărată.

„The Muppets Mayhem” (10 mai)

Serialul de comedie se centrează pe cei de la Electric Mayhem Band- Dr. Dinți la voce și clape, Animal la tobe, Floyd Pepper la voce și bas, Janice la voce și chitară solo, Zoot la saxofon și Buze la trompetă, care se află într-o călătorie muzicală epică și decid să scoată primul lor album de studio.

Cu ajutorul unei tinere și energice directoare, Nora, trupa old school Muppets dă piept cu scena muzicală actuală în încercarea de a înregistra primul lor album de studio.

Citeşte și: „Cel mai original film pe care l-am văzut în ultimii ani”. Drama care l-a cucerit pe Cristian Tudor Popescu e acum pe Disney+

„Chinez născut în America” (24 mai)

Serialul este o ecranizare a revoluționarului roman scris de Gene Luen Yang și relatează experiențele dificile prin care trece un adolescent american obișnuit a cărui viață se schimbă radical după ce se împrietenește cu fiul unui zeu.

Povestea scoate la suprafață drumul unui tânăr care luptă să-și formeze o identitate. Povestea este spusă prin intermediul familiei, umorului și mișcărilor spectaculoase de kung-fu.

„Albii nu pot sări” (19 mai)

„Albii nu pot sări”, o variantă modernă a clasicului din anii ’90 , ilustrează cultura baschetului de cartier din Los Angeles. Celebrul rapper Jack Harlow debutează ca actor în rolul lui Jeremy, o fostă vedetă a baschetului, a cărui carieră a fost înfrânată de accidentări.

Sinqua Walls joacă rolul lui Kamal, un jucător cândva promițător, dar care și-a ratat viitorul în sport. Jonglând cu relații încordate, presiuni financiare și conflictele dintre ei, cei doi baschetbaliști, cu firi aparent diferite, fac echipă într-o ultimă încercare de a-și împlini visurile.

„N-am murit încă” (10 mai)

„N-am murit încă” spune povestea lui Nell Serrano (Gina Rodriguez), care este falită și rămâne singură. Ea încearcă să își refacă viața și să își reia cariera pe care a abandonat-o în urmă cu zece ani.

Când obține singura slujbă pe care a găsit-o, cea de a scrie necrologuri, Nell începe să primească sfaturi de viață de la o sursă neașteptată. Producția este o adaptare a cărții „Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani”, de Alexandra Potter.

„Crater” (12 mai)

Crater este aventura maturizării lui Caleb Channing, care a fost crescut într-o colonie minieră selenară și, după moartea tatălui său, urmează să fie mutat permanent pe o planetă idilică îndepărtată.

Dar înainte să plece ca să îndeplinească ultima dorință a tatălui său, el și cei trei prieteni buni, cărora li se alătură o nou-venită de pe Pământ, fură un rover pentru o ultimă aventură: explorarea unui crater misterios.

Citeşte și: Disney+: Ed Sheeran, o viață greu încercată. Momentele cheie care i-au marcat existența

„Evadarea din sectă” (24 mai)

Dispariția unei fetițe declanșează amintirile din copilărie ale unei femei care fost membră a cultului Familia (The Kindred), unul dintre puținele conduse de femei. Serialul, care se bazează pe thriller-ul scris de către J.P. Pomare, prezintă lupta interioară a unei supraviețuitoare a cultului care este nevoită să-și înfrunte demonii din trecut pentru a împiedica răpirea și constrângerea altor copii nevinovați.

„Evadarea din sectă” este un thriller psihologic aflat la granița dintre trecut și prezent, realitate și coșmar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter