Victoria Beckham a pozat ca o mamă singură pe coperta unei reviste. Ce a declarat despre divorț

De Oana Dinu, pe
Victoria Beckham a apărut pe coperta unei prestigioase reviste, alături de cei patru copii ai săi. Ea a acordat și un amplu interviu, în care vorbește deschis despre zvonurile legate de divorț.

Pentru a sărbători zece ani de la înființarea brandului de modă care îi poartă numele, Victoria Beckham (44) a apărut într-un pictorial extraordinar alături de familia sa și a acordat un interviu amplu revistei British Vogue.

Ea a vorbit pentru oară despre zvonurile legate de tensiunile din cuplul ei și despre divorțul de fostul fotbalist englez, David Bechkam (43).

Cei doi s-au cunoscut pe stadion, la un meci de fotbal, în 1997, și sunt căsătoriți din 1999. În toți acești ani, presa a speculat pe seama relației lor și au existat nenumărate discuții în spațiul public despre infidelitate și chiar despărțire.

Victoria Beckham dezminte zvonurile referitoare la divorț

„Oamenii inventează poveştile astea de când suntem împreună, de 20 de ani, aşa că eu şi David nu le mai băgăm în seamă şi ne trăim viaţa. Dar ele îi afectează pe cei din jurul nostru şi nu e corect”, a declarat Victoria, conform publicației Mirror.

Se pare că toate aceste invenții, cum le spune fosta componentă a trupei Spice Girls, nu i-au destabilizat, ci dimpotrivă, i-au ajutat să rămână uniți.

„Am realizat că suntem mai puternici împreună decât individual. Nici unul dintre noi nu ar fi ajuns unde a ajuns acum dacă nu eram împreună. E vorba despre unitatea familiei”.

David Beckham nu apare pe coperta revistei

Pentru că interviul marchează anii de activitatea ai soției sale în lumea modei, David a vrut ca acest moment special să fie evidențiat. Totuși, el a postat pe contul său de Instagram coperta revistei și a scris un mesaj prin care își arată susținerea și admirația față de soția sa:

„Victoria a muncit atât de mult pentru a cosnstrui acest brand de succes, iar eu sunt atât de mândru de ea. Sunt fericit că îi pot susţine visele”a spus David.

Totuși, englezul a fost de acord să apară pe coperta special creată pentru acest număr al revistei, destinat abonaților lunari.

În ciuda declarațiilor și a afecțiunii pe care cei doi o arată pe rețelele de socializare, presa internațională continuă să se întrebe dacă povestea lor este într-adevăr așa frumoasă cum o conturează ei sau doar simulează cuplul perfect.

În susținerea ipotezei că există neînțelegeri între soții Bechkam este și refuzul lui David de a apărea alături de familia sa pe coperta ediției britanice a prestigioasei reviste Vogue.

Conform unor surse ale jurnaliștilor de la Daily Mail, argumentul sportivului este faptul că nu îi place modul în care copiii lui devin faimoși și nu e de acord cu expunerea lor.

Citește și:

Cântărețul Tom Odell va susține un concert în București

Un cântăreț celebru a făcut declarații uimitoare: „M-am întâlnit față în față cu Dumnezeu”

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter