Câți copii a avut Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Fiul vedetei s-a sinucis în 2020

De Ovidiu Cojocaru, pe

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a adus pe lume patru copii, Riley Keough, Benjamin Keough, Finley Lockwood și Harper Lockwood.

Cântăreața, care a murit pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, după ce a fost internată în spital pentru un posibil stop cardiac, s-a descris ca fiind „ protectoare feroce” față de copiii ei. 

Câți copii a avut Lisa Marie Presley

„Pur și simplu îi sufoc cu dragoste”, a spus ea într-un interviu pentru Healthy Living în 2014. „Ei sunt prioritatea mea. Asta fac. De asta îmi pasă cel mai mult. Îi țin aproape de mine și mă asigur că sunt fericiți și sănătoși”, spunea Lisa Marie despre cei patru copii ai ei.

Lisa Marie i-a adus pe lume pe fiica Riley și fiul Benjamin în timpul căsătoriei cu fostul ei soț, Danny Keough, cu care a fost măritată din 1988 până în 1994. În 2008, le-a născut pe fetele gemene Harper și Finley cu soțul de atunci, Michael Lockwood. Cei doi au divorțat în 2016, scrie people.com.

Fiul vedetei s-a sinucis în anul 2020

În iulie 2020, Benjamin s-a sinucis, iar Lisa Marie a fost devastată de moartea fiului ei. Ea a fost deschisă cu privire la durerea ei în anii de după deces, postând câte un omagiu de ziua lui Benjamin și scriind chiar un eseu emoționant pentru revista People în 2022.

„Este o alegere reală să continui, una pe care trebuie să o fac în fiecare zi și una care este în mod constant provocatoare, cel puțin… Dar continui pentru fetele mele ”, a scris ea.

„Continui pentru că fiul meu a arătat foarte clar în ultimele sale momente că a avea grijă de surorile sale mici a fost în prim-planul preocupărilor sale. El le adora absolut și ele pe el”, a adăugat fiica regretatului cântăreț.

Citește și: Lisa Marie Presley și picanteriile din căsnicia cu Michael Jackson. „El mima că au raporturi intime”

La două zile după ce a participat la Globurile de Aur 2023, Lisa Marie s-a prăbușit la casa ei din Calabasas, California. Ea a fost transportată la un spital local, după ce medicii au mers la locuința ei, acolo unde i-au acordat primul ajutor. La scurt timp după, mama ei, Priscilla Presley , a confirmat vestea morții fiicei sale.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a spus Priscilla.

Cum au crescut nepoții lui Elvis Presley

Lisa Marie și soțul ei de atunci, Danny, au devenit părinții primului lor copil, o fată care a primit numele Danielle Riley Keough, pe 29 mai 1989. În septembrie 2007, Riley i-a explicat lui Oprah Winfrey că, deși știa cine este bunicul ei în copilărie, nu conștientiza acest lucru.

Cel de-al doilea copil al cântăreței Lisa Marie și Danny, Benjamin Storm Presley Keough, s-a născut pe 21 octombrie 1992. Pe măsură ce a crescut, fanii au observat rapid cât de mult semăna cu bunicul său, Elvis.

Citește și:  Lisa Marie Presley, o viață marcată de suferință! De la moartea tatălui, la sinuciderea fiului, dependența de droguri și cele 4 căsnicii ratate

În 2008, Lisa Marie a anunțat că ea și soțul ei de atunci, Lockwood, așteptau un copil . Perechea a anunțat ulterior că, de fapt, așteaptă gemeni. Fiicele Harper Vivienne Anne și Finley Aaron Love s-au născut pe 7 octombrie 2008.

După 10 ani de căsnicie, Lisa Marie a cerut divorțul de la Lockwood în iunie 2016. Cei doi au fost angajați în curând într-o luptă dură pentru custodie.

Sursa fotografii: Profimedia Images / Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter