Vedetele de la Hollywood care au murit când erau tinere și pline de succes

De Unica.ro, pe
De-a lungul timpului, mai multe vedete de la Hollywood s-au stins mult prea devreme din viață - uneori în circumstanțe surprinzătoare, alteori a fost decizia lor.

Mai jos vei găsi o listă cu vedetele de la Hollywood care au murit când încă erau tinere și pline de succes.

Heath Ledger

Heath Ledger a murit la 28 de ani, în urma unei supradoze accidentale cu medicamente. El a avut un rol legendar în filmul „The Dark Knight”, pentru care a primit și premiul Oscar post-mortem.

Paul Walker

Paul Walker a devenit faimos în urma filmelor „Fast and Furious”. Din păcate, un accident rutier i-a fost fatal, după cum arată Antena 1. El a murit la numai 40 de ani.

Amy Winehouse

O artistă desăvârșită, cu o voce de aur, Amy Winehouuse a murit la 27 de ani, din cauza excesului de alcool și de droguri. Ea a lăsat în urmă extrem de mulți oameni îndurerați și unele dintre cele mai frumoase melodii blues și jazz.

Kurt Cobain

La fel ca Amy Winehouse, Kurt Cobain a murit la 27 de ani. El s-a sinucis, împușcându-se singur în cap. Oamenii nu l-au uitat pentru talentul său, care trăiește și astăzi în melodiile trupei Nirvana.

Brittany Murphy

La doar 32 de ani, Brittany Murphy s-a stins din viață din cauza pneumoniei. Rolurile ei din „Sin City” și „Clueless” rămân însă de neuitat.

Tupac

Tupac este unul dintre cei mai apreciați rapperi din lume, chiar dacă au trecut peste două decenii de la moartea lui. A murit la 25 de ani, într-un schimb de focuri de arme în Las Vegas.

Avicii

Avicii a fost un DJ celebru la nivel internațional. El a murit însă la 28 de ani, când s-a sinucis cu cioburile unui pahar din care băuse vin.

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter