Lisa Marie Presley a avut un frate mai mic. Cine este și cu ce se ocupă Navarone

De Raluca Vițu, pe

Lisa Marie Presley a plecat dintre noi mult prea devreme. Dispariția ei fulgerătoare a fost un șoc pentru întreaga lume.

Unica fiică a legendarului Elvis Presley s-a stins pe 12 ianuarie 2023, la 54 de ani, după ce a suferit două infarcturi succesive.

Despre Lisa Marie Presley se știe că a avut o viață presărată cu multe drame și suferințe. De la moartea tatălui ei celebru, pe când avea 9 ani, la căsnicii eșuate, dependența de droguri și lovitura de grație dată de destin – sinuciderea fiului în 2020, Lisa Marie a purtat în suflet, pe tot parcursul vieții, o durere de nedescris.

După despărțirea de Elvis, Priscilla a mai făcut un copil

Dar unul dintre lucrurile, probabil, mai puțin cunoscute despre fata lui Elvis este că a avut un frate. Un frate vitreg, din partea mamei.

Priscilla și Elvis Presley s-au despărțit în 1973. La câțiva ani după separare, în 1984, actrița și-a refăcut viața amoroasă. Priscilla a avut o relație cu scenaristul și programatorul Marco Garibaldi, care a durat până în 2006. Pe 1 martie 1987, Priscilla a adus pe lume un băiat, pe Navarone Garibaldi, fratele vitreg al Lisei Marie. Sarcina ei a putut fi văzută și în aparițiile din serialul Dallas.

Citeşte şi: Lisa Marie Presley și picanteriile din căsnicia cu Michael Jackson. „El mima că au raporturi intime”

Născut într-o familie de artiști, Navarone Garibaldi acum în vârsta de 35 de ani, își croiește propriul drum în industria muzicală. În ciuda faptului că mama lui este o celebritate la Hollywood, tânărul a început de la zero când a co-fondat trupa Them Guns în 2013, unde în prezent este solist și chitarist.

Grupul se inspiră din trupe rock emblematice precum Nine Inch Nails, Nirvana și Kings of Leon.

„Fiul meu Navarone are propria lui identitate. Vrea să-și facă treaba lui și sunt foarte mândră de el. Nu vrea să intre în lumina reflectoarelor și așa a fost mereu.

Citeşte întreaga ştire: De ce nu a mai fost Lisa Marie Presely resuscitată după al doilea infarct. Noi detalii despre moartea fiicei lui Elvis Presley

Nu vrea ca numele lui să fie pus pe seama celebrității lui Elvis și nici a Lisei.

Copiilor nu le-am spus niciodată  ‘Elvis a făcut așa… Elvis a fost așa…’ Pentru că dacă faci asta le construiești un ideal care le va fi imposibil de atins” – spunea Priscilla, despre fiul ei, în urmă cu câțiva ani.

Navarone și iubita lui s-au căsătorit anul în 2022

La începutul anului 2022, Navrone s-a căsătorit cu iubita lui, Elisa Achilli, cu care avea o relație de patru ani. Priscilla a fost cea care a făcut publice imaginile de la nunta fiului său, eveniment ce a avut loc în Elveția, țara natală a miresei.

Citeşte şi: „Sunt nebun după tine”. Scrisoarea secretă a lui Michael Jackson către Lisa Marie Presley

Fratele vitreg al regretatei Lisa Marie are este un mare iubitor de animalele exotice. Pe rețelele de socializare distribuie adesea fotografii și videoclipuri cu unele dintre reptilele pe care le are. De asemenea, tânărul este pasionat și de fotografie. El surprinde detalii superbe din natură și, mai apoi, le transpune pe canvas. Unele dintre ajung să fie vândute.

Decesul Lisei Marie Presley, un șoc pentru fratele ei vitreg

Moartea Lisei Marie Presley a fost un mare șoc și pentru Navarone. După tragedie, tânărul a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant în care și-a exprimat durerea pierderii surorii sale.

„Sora mea mai mare… Sper că acum ești în pace și fericită alături de tatăl și de fiul tău alături. Știu că ultimii doi ani nu au fost ușori pentru tine.

Și mi-aș fi dorit ca lucrurile să fi fost altfel între noi… Indiferent de ce a fost, tu rămâi sora mea. Și îți trimit dragostea și rugăciunile mele pentru călătoria ta spre casă.

Încă nu pot crede că s-a întâmplat asta. Te iubesc surioară!”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter