Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, surprinși din nou împreună. Au luat cina în New York și s-au camuflat în fața paparazzilor. Video

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 14:28

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au fost văzuți pentru prima dată împreună în septembrie, în timpul Săptămânii Modei de la New York. Acum, starul hollywoodian și topmodelul au fost surprinși de paparazzi în timp ce ieșeau dintr-un restaurant din New York.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid continuă să petreacă timp împreună. Zvonurile privind faptul că ar avea o relație se întețesc, după ce zilele trecute cei doi au fost surprinși părăsind același restaurant.

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, surprinși de paparazzi în New York

Cei doi au fost surprinși de către paparazzi chiar în momentul în care părăseau restaurantul Cipriani din New York. Se pare că cei doi au părăsit localul separat. Mai întâi a ieșit Gigi, iar la câteva minute a ieșit și DiCaprio.

În încercarea de a se ascunde de paparazzi, actorul în vârstă de 48 de ani a purtat mască și șapcă și a părăsit restaurantul cu capul plecat. La rândul său, și Gigi Hadid a încercat să își ascundă fața cu o eșarfă.

„Gigi continuă să petreacă tot mai mult timp cu Leo în NYC. El este foarte înțelegător despre faptul că ea este mamă și își face programul în funcție de programul ei pentru a o vedea și pentru a putea petrece tot mai mult timp împreună, este foarte drăguț. Iar Gigi este topită după el, s-a îndrăgostit.”, a transmis o sursă apropiată a lui Hadid pentru revista People.

De când ies Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid împreună

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au fost văzuți pentru prima dată împreună la Săptămâna Modei de la New York, după care au continuat să fie văzuți în decursul verii în diferite locații. Ultima oară când cei doi au fost văzuți împreună a fost la petrecerea de Halloween.

Leonardo DiCaprio s-a despărțit de fosta iubită, Camila Morrone, la sfârșitul lunii august după o relație de 4 ani.

La rândul său, Gigi Hadid s-a despărțit de Zayn Malik după o relație de 6 ani. Gigi și fostul cântăreț din One Direction au împreună o fetiță.

Sursă Foto/Video: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter