Julia Roberts, terorizată și abuzată de tatăl vitreg timp de 11 ani

De Unica.ro, pe

Julia Roberts (53 de ani) este o femeie despre care poți spune că le are pe toate. Este frumoasă, are un talent actoricesc uriaș, are o personalitate șarmantă, un zâmbet unic, o carieră fulminată la Hollywood și o familie frumoasă împreună cu soțul ei Danny Moder și cei trei copii ai lor – Hazel, Henry și Phinnaeus. Cu toate acestea, puțină lume știe că până să ajungă faimoasă, actrița s-a confruntat cu o serie de drame inimaginabile pe plan personal.

Julia Roberts a devenit actriță de la o vârstă fragedă și a câștigat rapid admirația publicului, însă până să ajungă să fie recunoascută pe stradă de cei care i-au văzut filmele sau aparițiile televizate, superstarul a parcurs o perioadă dificilă a vieții.

Părinții Juliei Roberts au divorțat pe când ea avea 5 ani. La scurt timp după divorț, tatăl Juliei, Walter Grandy Roberts, a decedat la vârsta de 44 de ani, din cauza cancerului la gât.

Citeşte şi: De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Citeşte şi: „Nu sunt bisexual, sunt…”. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au talent

Citeşte şi: Lora, despre pierderea ambilor părinți: „Am atins un prag al durerii atât de mare încât…”

Citeşte şi: Ilie Năstase, reacție agresivă în mediul online: „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician”

Actrița a fost atunci lăsată în grija mamei, Betty Roberts, și a tatălui vitreg, Motes, un bărbat cu 11 ani mai tânăr ca mama Juliei, care lucra într-un anticariat. Betty și Motes au fost împreună timp de 11 ani, relatează presa internațională. Fratele Juliei, actorul Eric Roberts, își descria tatăl vitreg drept un “ciudat”, pentru că bărbatul își teroriza și abuza copiii.

Eric s-a mutat din casa părintească după a doua căsătoriei a mamei sale și a dezvăluit că luase această decizia din cauza comportamentului tatălui vitreg. Se pare că Motes avea mari probleme cu consumul excesiv de alcool și era foarte agresiv față de soție și copii. Motes obișnuia să distrugă obiectele din casă când se înfuria. Julia era atât de speriată de comportamentul agresiv al lui Motes încât se ascundea adesea la prietenele sale pentru a evita să meargă acasă să asiste la noi episoade de teroare.

Citeşte şi: Cât de bine arată Julia Roberts în costum de baie la 52 de ani

În 2004, scriitorul James Spada a scos o lucrare biografică despre Julia Roberts, în care vorbește despre abuzurile prin care a trecut actrița. Fiind confruntată cu cele povestite în biografie, Julia Roberts a spus că a refuzat multă vreme să vorbească despre părintele abuziv, din respect pentru mama și sora ei vitregă, Lisa.

După 11 ani de chin, Motes a abandonat familia Juliei și și-a schimbat orientarea sexuală, locuind în prezent cu partenerul său Timothy Raasch. De-a lungul anilor, acuzațiile aduse de familia Roberts împotriva lui Motes nu au fost respinse de acesta, el pereferând să păstreze tăcerea în legătură cu acest subiect. Acum, el amenință că va scrie o carte în care va dezvălui punctul lui de vedere cu privire la cei 11 ani în casa familiei Roberts.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter