Lorena Sârbu, celebra creatoare a rochiilor preferate de starurile de la Hollywood, și-a deschis academie de tenis în SUA!

De Elisabeta Cosmescu, pe

Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar câteva dintre celebritățile care au îmbrăcat outfiturile create de mult apreciata creatoare de modă Lorena Sârbu, stabilită în Beverly Hills.

Dincolo de acest business pe care îl crește în continuare cu multă pasiune și pricepere, Lorena Sârbu se ocupă și cu sponsorizarea tinerelor talente, lucrând cu cei mai mari antrenori din lumea tenisului, precum Brad Gilbert și Taylor Fritz!

Academia îl are ca imagine pe fiul ei, Andrei Crabel, care practică tenis la cel mai înalt nivel, cu cei mai buni antrenori, precum celebrii Brad Gilbert și Taylor Fritz, dar și antrenorul Brian Dabul, former Top 80 Lefty Argentine.

În plus, Lorena Sârbu se ocupă îndeaproape de confecționarea echipamentelor sportive pentru compania pe care o deține, Crabel Tennis, împreună cu soțul ei, și dezvoltă în parelel și alte businessuri care îi vor purta numele pentru că muncește să construiască un adevărat brand.

Citește și:
Ștefan Bănică Jr., prima imagine cu fiica lui, Violeta, pe Instagram
Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est va deveni tată pentru a doua oară
EXCLUSIV. Ela Crăciun s-a reîntors pe plaja unde s-a căsătorit. Ce s-a schimbat în cuplu în cei 5 ani
Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

Și asta nu e tot! Designerul român dorește să mai lanseze și un centru de Psihologie și reabilitare care îi va purta numele, în care va aduce terapeuți de renume, intenționând să deschidă două astfel de centre, atât în California, cât și la Timișoara.

“Prioritățile s-au schimbat puțin din cauza pandemiei de Covid, atât pentru mine cât și pentru alții. Într-un fel familia a devenit o prioritate și am observat că familia a fost, de fapt, un avantaj. Am stat împreună cu familia mult mai mult și am format o companie care se numește Crabel LLC și această firmă sponsorizează atleți de tenis internaționali și naționali. Bineînțeles că îl ajut astfel și pe fiul meu, Andrei, care este un tânăr talentat. Nu este speranță mondială, dar aici este speranță națională, cu pregatire pentru colegiu.

Lorena Sârbu, celebra creatoare a rochiilor preferate de starurile de la Hollywood, și-a deschis academie de tenis în SUA!
Andrei Crabel si antrenorul Taylor Fritz

El face de câțiva ani scoală online și merge la turnee. Aici Universitatea este foarte importantă, cu bursă, studiile sunt plătite de ei. Andrei este un student bun și un sportiv bun. Este o combinație bună! Acesta a fost focusul, de fapt! Și firma noastră are toată gama de antrenament sportiv, avem și marketingul bine pus la punct, sponsorizăm copiii care joacă tenis și le oferim și echipamentul complet, tot outfitul pentru antrenament este oferit de noi. Am și un băiat acum, din Argetina, intrenational, care s-a alăturat echipei și pe care îl sponsorizăm”, spune, încântată de compania ei de tenis și a soțului său, afaceristul Toby Crabel, Lorena Sârbu.

Designerul român nu a renunțat la rochiile de red carpet pe care le face în America. Pe lângă acestea, Lorena este implicată în confecționarea echipamentelor de tenis pentru compania pe care o deține în acest domeniu.

“Partea frumoasă a lucrurilor este că am oportunitatea să fiu implicată în noua noastră companie de tenis, dar să merg în paralel și cu moda, pasiune mea, la care nu am renunțat. Am exeperiența anilor trecuți, de red carpet. Continui să lucrez cu clienții mei ca designer pe fashion, am echipa mea de stiliști care mă solicită des. Fac multe rochii pe comandă, am multe solicitări. Este un business frumos pentru că am două fete gemene și una dintre ele este foarte talentată în acest domeniu, desenează foarte bine și cred că va trece pe modă, Ava Crabel.”, mărturisește Lorena.

Lorena Sârbu, celebra creatoare a rochiilor preferate de starurile de la Hollywood, și-a deschis academie de tenis în SUA!
Lorena Sârbu și fiicele gemene, Ava & Ella

Celebrul designer român stabilit în Cetatea Filmului a primit și propunerea de a participa preț de 3-4 sezoane în show-ul Housewives din Beverly Hills. Deocamdată Lorena Sârbu se gândește dacă să accepte sau nu această propunere.
“Nu știu dacă o să accept propunerea, dar mi s-a propus că timp de 3-4 sezoane să fiu una dintre aceste doamne din show, pentru că am experiența în fashion și așa mai departe. Cred că mi-ar plăcea! Este un proiect nou, la care mă gândesc foarte mult, dar vă voi ține la curent!”, a mai spus Lorena Sârbu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter