Detaliile picante oferite de vedetele de la Hollywood despre fostele relații – Cher, Madonna și Cindy Crawford au spus totul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 decembrie 2021, 16:37

Nu este un secret faptul că actorii de la Hollywood se aventurează în relații unii cu ceilalți, dar detaliile de culise rămân deseori în umbră.

Unele dintre cele mai mari vedete au fost cuplate cu alte vedete de aceeași talie, iar de-a lungul timpului au povestit despre experiențele lor, fie ele pozitive sau negative.

Cher a spus despre Tom Cruise că se află în top cinci iubiți pe care i-a avut

Când cariera lui Tom Cruise abia începea în anii 1980, el și cântăreața Cher au avut o relație scurtă, dar intensă. Cher avea pe atunci 39 de ani, pe când Tom Cruise avea 23 de ani. S-au întâlnit la un eveniment organizat de Casa Albă. În emisiunea „Watch What Happens Live” a lui Andy Cohen, Cher a recunoscut că Tom Cruise se află pe lista celor mai buni iubiți ai ei: „A fost în top cinci. Nu este o listă lungă, dar este o listă bună”.

Winona Ryder îl descria pe Johnny Depp ca fiind „un tip foarte bun, iubitor și grijuliu”

Johnny Depp și Winona Ryder au avut o relație foarte intensă timp de câțiva ani, care a fost mereu în atenția publicului. După despărțire, el a recunoscut că presiunea mass-media a contribuit la dizolvarea relației: „Credeam că dacă eram sinceri, vom distruge monstrul curiozității. În schimb, l-am hrănit”.

La peste două decenii de la terminarea relației, când Johnny Depp a fost acuzat de violență domestică de fosta lui soție, Amber Heard, Winona Ryder i-a luat apărarea: „Pot vorbi doar din propria mea experiență, care a fost extrem de diferită de ce se spune acum. El nu s-a purtat niciodată, niciodată așa cu mine. Nu a fost vreodată abuziv cu mine. Îl știu doar ca un tip foarte bun, iubitor și grijuliu, care este foarte protectiv cu oamenii pe care îi iubește”.

Robert Downey Junior spunea despre Sarah Jessica Parker că este „o forță a naturii”

Robert Downey Junior și Sarah Jessica Parker au avut o relație de șapte ani, care s-a încheiat în 1991. Ani mai târziu, actorul a vorbit cu multă admirație despre fosta sa iubită, după cum relatează Ranker: „Îmi plăcea să beau și aveam o problemă cu drogurile, iar lui Sarah Jessica nu îi plăcea treaba asta, pentru că nu se mula cu cine este ea. Mi-a oferit un cămin și înțelegere. A încercat să mă ajute. A fost foarte nervoasă când nu m-am pus pe picioare. Eu făceam bani. Eram temperamental și periculos de indisciplinat și, în mare parte, eram anesteziat și fericiat. Sarah Jessica mă ajuta să trec peste o mahmureală, și apoi mergeam să alegem mobil împreună. Este o forță a naturii”.

Brooke Shields aproape a fost soția lui Michael Jackson

Brooke Shiels l-a refuzat pe Michael Jackson în anii 1980, când acesta a cerut-o în căsătorie. În schimb, i-a promis că va fi mereu alături de el. Aceștia au rămas prieteni, iar actrița a spus mai multe despre relația lor după ce artistul a murit în anul 2009. „Eu i-am spus: «Mă ai pentru restul vieții, nu trebuie să te căsătorești cu mine. Eu o să-mi văd de viața mea și o să am căsnicia mea și copiii mei, iar tu o să mă ai mereu». Cred că l-a ajutat să se relaxeze. El nu voia să piardă acele lucruri care semnificau ceva pentru el”.

Madonna îl consideră pe Sean Penn dragostea vieții ei

Madonna și Sean Penn s-au cunoscut cu prilejul filmării videoclipului artistei, „Material Girl”. Au ajuns să formeze un cuplu, iar după șase luni de relație, s-au și căsătorit. Au fost împreună timp de patru ani, înainte să divorțeze în anul 1989. Pe perioada căsniciei, au jucat împreună în filmul de comedie „Shanghai Surprise”, iar Madonna a dedicat albumul „True Blue” soțului său de la vremea respectivă.

Însă în spatele ușilor închise, cei doi se confruntau cu episoade intense de gelozie. Ieșirile lui Sean Penn erau imprevizibile, adeseori învinovățind-o pe cântăreață că îl înșela. În aprilie 1986, Actorul l-a atacat pe compozitorul David Wolinski într-un club de noapte, crezând că acesta o săruta pe Madonna. În documentarul despre viața ei, „Truth or Dare”, din anul 1991, artista spunea însă că iubirea vieții ei rămâne Sean.

Cindy Crawford a dat vina pe diferența de vârstă în privința divorțului ei de Richard Gere

Supermodelul Cindy Crawford s-a căsătorit cu actorul Richard Gere când ea avea 25 de ani, iar el 42. Dar mariajul lor a ținut doar patru ani, un motiv pentru separare fiind diferența de vârstă, potrivit lui Cindy Crawford. Într-un episod din Oprah’s Master Class, ea a spus: „Cred că atunci când ai douăzeci și ceva de ani, ca femeie, începi să descoperi cine ești, să îți simți puterea și să te conectezi cu forța ta interioară. Și este dificil să faci asta, este greu să te schimbi într-o relație, pentru că deodată poți să nu mai fii ce își dorea cealaltă persoană inițial”.

Foto – YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter