Meseria bizară pe care a avut-o Danny DeVito înainte să ajungă celebru: „Este puțin morbid”. Actorul împlinește 78 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 noiembrie 2022, 12:22

Actorul Danny DeVito împlinește pe 17 noiembrie vârsta 78 de ani. Cunoscut ca actor, regizor și producător american de film și apreciat pentru rolurile sale din comedii, puțini știu poveștile de viață pe care le-a trăit înainte de a intra în lumea cinematografiei.

Cu siguranță îl recunoașteți pe Danny DeVito din filme precum Taxi sau Batman se întoarce, ori din spectacole precum It’s Always Sunny in Philadelphia. Cu toate acestea, actorul are de povestit mult mai mult decât o listă lungă de activități de la Hollywood.

Danny DeVito, actorul din „Batman se întoarce”, împlinește 78 de ani

Printre alte lucruri pe care s-ar putea să nu le fi știut despre DeVito, cum ar fi faptul că a avut o relație lungă și oarecum complicată cu Rhea Perlman, se numără și faptul că a avut o slujbă destul de ciudată înainte de a deveni celebru: el a fost hairstylist pentru morți, scrie NickiSwift.

DeVito a explicat modul prin care a ajuns să practice această meserie ciudată și oarecum macabră. „Sora mea Angie era cu 16 ani mai în vârstă decât mine și avea un salon de înfrumusețare. Ea a spus: „De ce nu vii să lucrezi pentru mine? A fost cam jenant, dar am spus: „Oh, ce naiba”; și am ajuns să mă simt destul de bine”

DeVito și-a continuat povestea spunând că: „Niciunuia dintre prietenii mei i-a fost greu în privința asta, pentru că toți o iubeau pe Angie. A fost grozavă și a plătit pentru ca eu să merg la școala de coafură, ceea ce a fost uimitor. Am intrat și am rămas uimit. Erau 35 de tineri. femeile din cameră, fiecare arătând mai bine decât cealaltă. Credeam că am murit și am ajuns în rai”.

Danny DeVito a fost tipul de bărbat care va urmări oportunitățile pe măsură ce acestea apar. Sau, în caul luiz, pe măsură ce oamenii mor. Și așa a ajuns să coafeze părul oamenilor decedați.

„Sora mea avea o clientelă foarte specială”, și-a amintit Devito în timp ce stătea la o conversație cu un jurnalist străin, în octombrie 2010. Deși avea niște clienți tineri, actorul a explicat că erau și „bătrânele care atunci când au au murit, au vrut „să aibă o coafură frumoasă”….. Iar de asta s-a ocupat chiar el.

„Obișnuiam să intru acolo, la morgă”, a explicat DeVito, care s-a oprit apoi și a recunoscut că „este puțin morbid”.

Danny DeVito, finalul mariajului cu Rhea Perlman

Anii au trecut, actorul a cunoscut succesul profesional, dar, în martie 2017, o veste șocantă avea să zguduie lumea mondenă: DeVito și soția lui cu care era căsătorit de 35 de ani, Rhea Perlman, se despărțeau definitiv. Căsătoria lor era adesea catalogată ca una dintre cele mai lungi și mai stabile de la Hollywood, dar acest lucru a arătat doar că aparentele pot fi înșelătoare.

Vestea a fost dată la postul american CBS News. „Nu vom divorța, dar ne-am despărțit, da”, a spus el.

Fiecare actor are propriul mod prin care își poate obține doza energie de care nevoie pentru a-l ajuta la locul de muncă, iar DeVito a declarat pentru CBS News că modul lui implică să sară pe o trambulină în cabina lui. „Am multă energie!”, a subliniat actorul.

Plăcerile ciudate ale actorului de la Hollywood

George Clooney, care a împărțit o cabină aproape cu DeVito spune că el este cel mai atent coleg de cameră pe care l-a avut vreodată. Când au fost intervievați în cadrul unui eveniment, Clooney a spus: „Trebuie să spun că nu am avut niciodată un coleg de cameră mai bun”.

Ce înălțime are Danny DeVito. Nu a fost niciodată complexat de înălțimea lui

Chiar dacă a jucat în tot felul de filme și a interpretat numeroase roluri, DeVito încă are unele preferate. Actorul a spus că Matilda și One Flew Over the Cuckoo’s Nest se aflau în fruntea listei experiențelor sale preferate pe care le-a avut ca actor.

Într-unul dintre interviurile pe care le-a acordat, a fost abordat și subiectul înălțimii sale. Actorul este unul dintre cei mai mici oameni de la Hollywood, cu o înălțime de 1,47 m. Potrivit lui, tocmai asta l-a făcut să iasă în evidență printre nenumărații aspiranți care au luat parte la castingurile la care a participat la începutul carierei sale și spune că înălțimea sa i-a făcut pe directorii de distribuție să privească diferit.

Danny DeVito A început să câștige faimă odată cu interpretarea rolului unui dispecer de taxi, Louie De Palma, în serialul TV Taxi (1978-1983), care i-a adus un Glob de Aur și premiul Emmy. DeVito este o mare stea a cinematografiei americane, un actor foarte cunoscut pentru rolurile sale din „Oameni de tinichea”, „Arunc-o pe mama din tren”, „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Noroc criminal”, „Omul din Lună”, „Cuvinte de alint”, „Idilă pentru o piatră prețioasă”, „Gemenii”, „Batman se întoarce”, „Banii altora”, „Un mafiot la Hollywood” sau „L.A. Confidential”.

Sursă foto: Profimedia Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter