La mulţi ani de Sf. Ion! Iată ce vedete îşi sărbătoresc onomastica

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ziua de Sfântul Ion aduce multă voie bună în cluburile din oraş, dar şi numeroase petreceri VIP în lumea showbiz-ului autohton.
Ion Ţiriac, Ionuţ Iftimoaie, Ioana Ginghină şi Ioana Maria Moldovan se numără printre cele aproape 2 milioane de români care îşi celebrează onomastica de ziua Sfântului Ion, pe 7 ianuarie.

Dar nu numai.
O zi la fel de specială este şi pentru Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, care, în fiecare an, prefera să îşi sărbătorească onomastica cu familia şi prietenii.

Dacă înainte, acesta petrecea 7 ianuarie la reşedinţa sa de la Scroviştea, în ultimii ani, pentru preşedintele de onoare al PSD au fost ani în care sărbătoarea l-a prins şi la serviciu, la biroul său din strada Atena. Probabil că şi pentru el cea mai memorabilă amintire rămâne mesajul admiratoarele „Vă iubim din ’69!”

Anul acesta în schimb, nu va mai da nicio petrecere.

Pentru fostului campion K1 Ionuţ Iftimoaie pe 7 ianuarie este mare petrecere. În casa carismaticului pugilist român din Comăneşti se ştie că este aproape cu fiecare prilej o mare sărbătoare. Unde mai pui că de Sfântul Ion în familia Iftimoaie sunt trei sărbătoriţi. Tatăl sportivului şi unul dintre copii poartă numele acestuia.
La mulţi ani de Sf. Ion! Iată ce vedete îşi sărbătoresc onomastica

Şi în familia Ţiriac trebuie să fie mare sărbătoare. Fostul mare tenismen şi fiul său Ion Ion Ţiriac îşi sărbătoresc amândoi onomastica pe 7 ianuarie.
Chiar dacă miliardarul român a renunţat de mult la tenis, rămâne implicat în lumea tenisului. Ion Ţiriac a reuşit să revoluţioneze lumea tenisului, schimbând culoarea zgurii în albastru.
La mulţi ani de Sf. Ion! Iată ce vedete îşi sărbătoresc onomastica
Vezi pe pagina următoare şi alte vedete din România care îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Ion.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter