Îngrijirea mâinilor: Metoda prin care Ioana Ginghină și-a întinerit și hidratat pielea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 12:20

Îngrijirea mâinilor, un subiect de care tot mai multe femei din ziua de astăzi sunt preocupate. Pe lângă cremele și măștile naturale pe care unele doamne și le fac acasă, de mare ajutor sunt și tratamentele făcute cu ajutorul specialiștilor.

Mâinile, unele dintre cele mai „folosite” părți ale corpului, sunt expuse anumitor factori care le afectează aspectul. Fie că vorbim de expunerea la soare sau frig, de spălatul des pe mâini, cu diverse substanțe produsele chimice, pielea de pe mâini este supusă multor încercări zilnice.

Astfel, ca și oricare altă parte a corpului, și mâinile au nevoie de îngrijire corespunzătoare. Pe lângă cremele și măștile din comerț, sau tratamentele naturale bazate pe uleiuri de măsline, de cocos, aloe vera, miere și alte produse, există și alte metode cu ajutorul cărora poți să-ți refaci pielea de pe mâini.

Actrița Ioana Ginghină a testat una dintre ele. Deși are acasă zeci de produse de îngrijire pentru corp, față și mâini, pe lângă rutina zilnică, actrița face măști cu fructe, uleiuri sau legume, iar periodic merge și la clinicile de înfrumusețare.

„Avantajul acestui tratament de mezoterapie este faptul că nu trebuie repetat la 3-4 săptămâni, ci la 3 luni”

Ioana Ginghină își face tratamente faciale și corporale periodic la Dr. Daniela Diveica, chirurg estetician
Ioana Ginghină își face tratamente faciale și corporale periodic

Actrița a făcut un tratament și pentru mâini, ca să-și hidrateze pielea și, de ce nu, să-i dea aspect de întinerire. Ea și-a injectat o substanță care conține o cantitate mai mare de acid hialoronic, la nivelul mâinilor. Despre acest subiect a discutat, la un moment dat, și pe blogul ei, într-un interviu cu Dr. Daniela Diveică, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică.  

“Este un Acid Hialuronic sub formă de gel, creat pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea liniilor fine, redarea hidratării și elasticității pielii. Toate într-un singur tratament cu rezultate ce se păstrează pe o perioadă îndelungată. Tratamentul poate fi folosit pentru a trata fața, gâtul, zona decolteului și chiar mâinile. Da, mâinile, pe care le neglijăm și care ar trebui îngrijite exact ca și pielea feței. Avantajul acestui tratament de mezoterapie este faptul că nu trebuie repetat la 3-4 săptămâni, ci la 3 luni. Dar efectele sunt vizibile pana la 9 luni”, scria Ioana Ginghină pe blog.

Ioana Ginghină, tratament pentru îngrijirea mâinilor

Tratamentul pe care Ioana îl face pentru îngrijirea mâinilor durează până într-o oră. „Punem crema anestezică, stăm vreo 20 de minute cu crema anestezică, după care începem micile înțepături. Acest tratament este benefic pentru mâini.

Orice tratament pe care îl facem pe față, poate fi aplicat și pe gât, decolteu, mâini, deoarece pielea în aceste zone este total diferită de cea a feței. Dacă discutăm de pielea feței, discutăm de o vascularizație mai bogată, și automat mai mult sânge oxigenat.

Ioana Ginghină: „Am văzut femei cu o față foarte întinsă, foarte bine întreținută, dar gâtul, decolteul, mâinile arătau vârsta reală”

 Odată la 9 luni, actrița își face tratament pentru îngrijirea mâinilor
O dată la 9 luni, actrița își face tratament pentru îngrijirea mâinilor

Pe când, pielea decolteului, gâtului și a mâinilor este puțin mai săracă în vase de sânge și automat fiind mai uscată se ridează mult mai ușor”, spune Dr. Daniela Diveică.

De mute ori am văzut femei cu o față foarte întinsă, foarte bine întreținută, dar gâtul, decolteul, mâinile arătau vârsta reală”, spune Ioana Ginghină, pentru care îngrijirea și sănătatea pielii sunt extrem de importante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter