Foto: Care sunt vedetele obsedate de modul în care arată?

De Sandra S., pe

Toate persoanele publice se îngrijesc de felul cum arată, tocmai pentru că se găsesc adesea în faţa camerelor de luat vederi, în faţa reflectoarelor sau vânate de paparazzi. Unele vedete sunt mai preocupate decât altele de felul în care arată. Iată care sunt acestea, din povestirile Ginei Brooke:
Katy Perry
Cântăreaţa are un ten cu tendinţă acneică, iar fardurile mai mult fac să accentueze problemele feţei. Ca să scape de ele trebuie să folosească mereu creme speciale, care să nu în îngraşe tenul, dar nici să nu îl usuce.
Foto: Care sunt vedetele obsedate de modul în care arată?
Gina a povestit că la unul din concertele Madonnei, Katy Perry a venit în culise şi a rugat-o pe aceasta să-i aplice tratamentul cu Intraceuticals pe care i-l face şi Madonnei, iar la sfârşit a fost de-a dreptul uimită de rezultate.
Madonna
Madonna ştie ce este foarte important ca să arate bine: îngrijirea pielii. Ea întotdeauna a avut grijă să îşi cureţe tenul, să-l hrănească şi să-l hidrateze, astfel că şi la cei 54 de ani ai săi arată încă foarte bine şi chiar în unele momente nici nu mai are nevoie de un fond de ten care să-i ascundă micile imperfecţiuni.
Naomi Campbell
Foto: Care sunt vedetele obsedate de modul în care arată?

Pentru femeile de culoare este mai greu să îşi facă tenul luminos şi strălucitor, dar cu ajutorul serului zilnic şi al unui highlighter potrivit, Gina Brooke i-a redat modelului strălucirea pielii după care tânjea.
David Beckham
Foto: Care sunt vedetele obsedate de modul în care arată?

Femeile nu sunt singurele care se pot bucura de tratamentele Intraceuticals, ci make-up artistul a povestit că şi bărbaţilor le aplică aceeaşi metodă de rejuvenare. Mai mult, ea a povestit cum lui David Beckham îi aplică un fond pe întregul corp ca el să arate mai bine în timpul şedinţelor foto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter