Vedetele din România preferă iubiţii mai tineri!

De Geo Berciu, pe

Dacă până acum bărbaţii erau cei care îşi alegeau iubite sau soţii de vârstă mai „fragedă”, în prezent, moda doamnelor care îşi asumă relaţiile cu bărbaţi mai tineri a luat amploare şi în România.

În cazul Ozanei Barabancea diferenţa de vârstă între ea şi iubitul ei de 22 de ani este uriaşă, artista având de două ori vârsta celui care i-a furat inima. Total dezinvoltă şi fără să ţină cont de gura lumii, Ozana trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Dumitru Botnaru, Dima, concurent în ultimul sezon de „X Factor”.
Vedetele din România preferă iubiţii mai tineri!

Căsătoria Andreei Marin cu fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk a uimit pe toată lumea, mai ales că iubirea lor este una relativ „tânără”, cei doi având o relaţie de nici un an de zile. Şi chiar dacă Andreea are un „avantaj” de 12 ani în plus faţă de iubitul ei, acest lucru nu pare să fie un impediment pentru cei doi.
Vedetele din România preferă iubiţii mai tineri!

Totuşi, drumul fusese deschis de eterna rivală a Andreei Marin, Mihaela Rădulescu. În 2009, când şi-a anunţat relaţia cu Dani Oţil, mai tânăr cu 11 ani,  nimeni nu le dădea celor doi vreo şansă de reuşită. Cei peste cinci ani de când sunt împreună, au demonstrat că dragostea învinge nu numai distanţa, ci şi prejudecata legată de vârstă.
Vedetele din România preferă iubiţii mai tineri!

Tentaţia reprezentată de o relaţie cu fotbalistul de la FB Lazio, Cătălin Ţîră, abia trecut de vârsta majoratului a fost prea mare pentru ca Anda Adam să-i poată rezista. Nici diferenţa de 14 ani dintre cei doi, nici rezistenţa mamei fotbalistului, care credea că artista îl va deturna de la cariera lui, nici chiar relaţia afişată cu Botezatu nu au putut-o opri pe Anda, care şi-a petrecut Sărbătorile de iarnă în braţele tinerelului, fiind extrem de fericită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter