De ce își ține Anamaria Prodan noul iubit ascuns. „Este altceva, dintr-o altă lume”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan (49 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre noul ei iubit. În vara anului trecut, impresara s-a separat de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), după 13 ani de căsnicie.

De ce își ține Anamaria Prodan noul iubit ascuns. „Este altceva, dintr-o altă lume”

La începutul lunii aprilie, Anamaria și Laurențiu s-au întâlnit la Tribunal pentru al doilea termen al divorțului. Impresara și antrenorul au un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Din primele mariaje, Anamaria are două fiice, Sarah (21 de ani) și Rebecca (22 de ani), iar Laurențiu un fiu, Luca (21 de ani). Anul acesta, antrenorul va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui fiu în primăvara aceasta.

Luna trecută, Anamaria declara că „îi place foarte mult de un bărbat” care „o așteaptă să divorțeze”. „Am zis că următoarea mea relație va fi cu cineva de afară. Este cineva, știi că am și spus. Da, este altceva, dintr-o altă lume. Nu știu ce o să fac. Întâi vreau să îmi văd copiii pe picioarele lor, pentru că au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Încă mă abțin foarte tare, pentru că eu sunt cutremurul dacă vreau”, a declarat impresara.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

„Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român. (…) E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat, dacă vrea ceva serios, le înțelege”, mai spunea în martie 2022.

Tot în martie, Anamaria s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri albi. În descrierea imaginii, impresara a pus mai multe emoticoane: „❤️❤️❤️🙌🙏😍”. Pentru moment, nu este clar de la cine a primit buchetul. În februarie, Anamaria a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi logodit. „Da, vreau, mulțumesc”, a scris în dreptul unei imagini în care poartă un inel cu diamante.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter