Top 4 vedete goale pentru cauze nobile în 2013. Vezi foto şi video

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 12:04

Lady Gaga, Miley Cyrus, Emma Watson şi Natalia Oreiro s-au dezbrăcat complet pentru a susţine diverse cauze nobile. Vezi pozele provocatoare şi campaniile caritabile cu vedete goale. Ce părere ai?

Lady Gaga, complet goală pentru artă

Cântăreața de 27 de ani a acceptat să se lase filmată complet dezbrăcată, în scopuri caritabilecontribuind astfel la strângerea de fonduri pentru Institutul de artă Marina Abramovic.
Proiectul este de fapt un scurt-metraj, Lady Gaga fiind filmată goală, în tot felul de poziţii ciudate de yoga în mijlocul naturii.
Scopul reprezentanților institutului este acela de a strânge o suma de 600.000 $. Până acum au reușit să strângă 228.683 $ însă Marina Abramovic, fondatoarea institutului, este ferm convinsă că în 17 zile va obține suma mult dorită.

Emma Watson s-a dezbrăcat pentru un ONG

Emma Watson s-a lăsat fotografiată nud într-o campanie de sustenabilitate lansată de fotograful James Houston.
Vedeta din seria Harry Potter s-a dezbrăcat complet pentru sesiunea foto menită să strângă fonduri pentru Global Green USA, un ONG care promovează sustenabilitatea.
Alte vedete care s-au dezbrăcat pentru album sunt: Christy Turlington, Adrian Grenier, Brooke Shields, Elle Macpherson, Karlie Kloss, Arizona Muse şi Anja Rubik.

Emma Watson a postat pe Twitter câteva fotografii teaser cu ea şi o floare exotică, pentru a anunţa campania Natural Beauty.

Citeşte mai departe şi vezi foto şi video cu Miley Cyrus şi Natalia Oreiro goale puşcă pentru cauze nobile, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter