Sharon Stone, declarații uluitoare: „Dacă am cancer, vă rog să-mi luați sânii”

De Oana Savin, pe

Sharon Stone a făcut dezvăluiri uluitoare despre vremea când a crezut că suferă de cancer mamar. Actrița de la Hollywood i-a uimit pe medici când a intrat în cabinet și le-a spus că îi pot tăia sânii.

Vedeta a încurajat femeile să meargă să se testeze pentru cancer și să nu se teamă de nimic.

Sharon Stone: „Dacă am cancer, vă rog să-mi luați sânii”

Săptămâna trecută, Sharon Stone a participat la un eveniment de strângere de fonduri pentru cercetări în domeniul cancerului. Actrița în vârstă de 65 de ani a vorbit despre momentul în care a crezut că are cancer, spunând că era pregătită să rămână fără sâni dacă mamografia ar fi arătat că are probleme.

„Mi s-a spus că am cancer la sân pentru că aveam o tumoare mai mare decât sânul meu și erau siguri că nu aș putea avea acea tumoare fără să fie cancer”, a povestit Sharon Stone care a aflat, mai târziu, că nu suferă de fapt de cancer.

Citește și: Diagnosticul care a dărâmat-o pe Sharon Stone: „Am o tumoare fibroidă mare și am trecut printr-o procedură incorectă”

„Dar am intrat în spital spunând: „Dacă mă deschideți și este cancer, văr gog să-mi luați sânii deoarece nu sunt o persoană definită de sânii mei””, a declarat celebra actriță pentru People.

Stone a dezvăluit în cartea sa, „The Beauty of Living Twice”, care a fost lansată anul trecut, că medicii i-au îndepărtat tumori benigne din corp în anul 2001, care erau „mai mari decât sânii mei”.

Citește și: Sharon Stone și-a pierdut fratele. Patrick Stone a murit la 57 de ani

Un medic i-a pus implanturi mamare mai mari, fără consimțământul ei

În urma procedurii, Sharon Stone a dezvăluit că un chirurg plastician i-a pus implanturi mamare mai mari fără consimțământul ei în timp ce era supusă unei intervenții de reconstrucție a sânilor.

„Când nu eram bandajată am descoperit că aveam sâni mai mari cu o cupă întreagă, despre care el a spus că „merg mai bine cu mărimea șoldului tău”. Mi-a schimbat corpul fără știrea sau acordul meu”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Sharon Stone a pierdut custodia copilului din cauza scenelor din „Basic Instinct”. „A fost un abuz din partea sistemului!”

Și când Sharon Stone l-a confruntat cu privire la mărimea sânilor, medicul i-a spus că „s-a gândit că aș arăta mai bine cu sâni mai mari și mai buni”, a continuat actrița.

Stone a declarat că a suferit o a doua intervenție chirurgicală pentru a-și îndepărta țesutul din sân.

Citește și: Sharon Stone a pierdut 9 sarcini. „Nu este puțin lucru, nici fizic, nici psihic”

„Și asta ar putea părea amuzant din partea mea din moment ce i-ați văzut cu toții. Dar permiteți-mi să vă spun altceva – i-ați văzut de la operație și nu știți asta. Așa că să nu vă simțiți obligate să nu faceți o mamografie, să nu faceți un test de sânge, să nu vă operați, pentru că nu contează. Stau aici și vă spun că mi s-a îndepărtat un țesut și jumătate din sân și niciunul dintre voi nici măcar nu știa asta”, a precizat actrița.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sharon Stone

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter