Vedete: Cele mai frumoase mame ale anului 2012

De Unica.ro, pe

In 2012, cateva dintre mamele celebre ne-au primit in intimitatea caminului lor si s-au lasat fotografiate alaturi de copiii lor. Dana Razboi, Nicoleta Luciu, Adelina Chivu si Anca Serea sunt numai cateva dintre ele.
Dana Razboiu

Dupa ce a ales sa se stabileasca la Viena, suparata pe sistemul de sanatate care a pus in pericol viata copilului sau, Dana (35) s-a impacat cu Romania. A revenit la Bucuresti definitiv, alaturi de sotul ei (Bogdan Enoiu) si de cei doi fii, Marc si Victor, si se declara fericita asa.

Nicoleta Luciu

In numarul de mai al revistei VIVA! ati admirat-o pe Nicoleta Luciu intr-un pictorial exclusiv, alaturi de Zsolt Junior si de tripletii Kim, Kevin si Karoly.

“Viata mea a devenit foarte frumoasa in momentul in care am ramas gravida, in momentul in care am nascut, in momentul in care m-am transformat. Cineva din presa zicea ca arat cat Arcul de Triumf, dar chiar daca am fost cat Arcul de Triumf, m-am simtit foarte, foarte fericita”, a declarat Nicoleta pentru VIVA!, a declarat Nicoleta pentru VIVA!

Citeste mai multe pe Viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter