Ce ocupație are fiul cel mare al Nicoletei Luciu la doar 12 ani

De Unica.ro, pe

Nicoleta Luciu (41 de ani) a ales să se retragă din lumina reflectoarelor în favoarea unei vieți liniștite în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai lor. Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (12 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani).

Ce ocupație are fiul cel mare al Nicoletei Luciu la doar 12 ani

În prezent, familia fostei actrițe se află în vacanță în Croația. Recent, Nicoleta a dezvăluit ce ocupație are Zsolt Junior la doar 12 ani. „El filmează, el își montează videoclipurile. I-am mai dat niște sfaturi, după ce am văzut primul filmuleț.

Zsolt Junior vrea să facă vloguri despre ce experiențe are cu călătoriile, ce a văzut, ce i se pare interesant, ce jocuri a descoperit. După ce am văzut primul filmuleț, i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează. L-am și încurajat, desigur”, a spus Nicoleta Luciu, potrivit WOWbiz.

„Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el. Cred că va prinde la tineri. Are în plan să facă un challenge pentru tinerii de vârsta lui. Mai exact, timp de o lună să facă în fiecare zi 100 de flotări. Acum filmează 100 de flotări, prima lui experiență într-ale flotărilor, să zic așa. El face sporturi, însă fotbal, hochei, schi, patinaj.

Face multe sporturi de iarnă… nu e focusat doar pe un singur sport. I-am spus: «De acum încolo ești mare, pune mâna și apucă-te și de exerciții care îți formează corpul foarte frumos».

Citește și:

Nicoleta Luciu, criticată de fani pentru felul în care a ajuns să arate: „Te-ai transformat urât. Nu cred ceea ce văd!”

Matei Stratan, prima declarație după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andreea Raicu

Jean-Claude Van Damme, în vizită în România. Actorul a fost filmat dansând pe manele

Cu ajutorul acestor vloguri, vrea să stimuleze tinerii să facă lucruri cât mai benefice pentru mintea lor, pentru corpul lor. Vrea să filmeze și rețete pe care le poți face la 12 ani, fără ajutorul părinților.

Mă gândeam să-i propun, mai încolo, să facă și un vlog cu ce cărți și-a comandat, ce citește, dacă i-a plăcut o carte anume, dacă o recomandă sau nu. Să stimuleze tinerii de vârsta lui să și citească.

El citește mult. Sau poate despre cum a învățat să meargă pe bicicletă, pe unde s-a plimbat, câte trânte a luat, eventual să-i întrebe pe urmăritori ce subiecte ar vrea să discute, să dezbată.

În general, vlogging cam despre asta vrea să facă, să îndemne tinerii de vârsta lui să ducă o viață sănătoasă, să facă sport, să învețe, să citească”, a completat fosta actriță.

Foto: Libertatea.ro; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter