Alexandra Dinu, curtată de Dinu Maxer. „M-a refuzat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 noiembrie 2021, 17:50

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Dinu Maxer (48 de ani) a acceptat provocarea sosurilor iuți. Solistul a fost nevoit să răspundă mai multor întrebări personale. Ca publicul să nu afle întrebarea, Dinu trebuia să mănânce o rondea de cașcaval învelită în sos iute.

Alexandra Dinu, curtată de Dinu Maxer. „M-a refuzat”

Inițial, întrebat pentru ce vedetă din România a avut o pasiune, cântărețul a numit-o pe Alexandra Dinu (40 de ani). În aceeași perioadă în care a avut acea pasiune, însă, artistul forma un cuplu cu Nicoleta Luciu (41 de ani). Dinu și Nicoleta au fost împreună 8 ani, până în 2005, când actrița a pus punct relației.

În cadrul aceluiași interviu, întrebat de ce s-au despărțit el și Nicoleta, Dinu a răspuns: „Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc din cauza istoriei părinților mei. Dacă vrei să afli ce m-a făcut să mă căsătoresc cu Deea trebuie să o inviți pe ea pentru că încă nu știu. Și nu, nu am vrut să joace în telenovele pentru că eram gelos”.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și:

Roxana Vancea a decis cum va naște. „Eu am avut probleme cu sarcina”

Ilie Năstase, mesaj pentru soția lui, Ioana Simion, după ce ea a depus actele de divorț

Dinu Maxer a aniversat 13 ani de mariaj în octombrie 2021. Solistul și soția lui, Deea, au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Andreas (10 ani) și, respectiv, Maysa (2 ani). Când s-au cunoscut, Dinu avea 32 de ani, iar Deea doar 15.

Solistul nu-și dorea o familie, fiind marcat de trauma pe care a trăit-o în copilărie, când și-a pierdut fratele într-un accident de tramvai. „Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil”, a mai declarat Deea Maxer la Antena Stars.

În continuarea interviului, întrebat cărei femei celebre din România i-a făcut avansuri, dar a fost refuzat, Dinu a spus: „Alexandra Dinu. Probabil m-a refuzat pentru că i-am făcut avansuri când era într-o relație cu Mircea Radu”. Alexandra și-a făcut debutul în televiziune la TVR 2, ca prezentatoarea a emisiunii „Tonomatul DP 2”. În aceeași perioadă, Mircea Radu prezenta știrile TVR 1.

Relația lor nu a durat mult, însă. În 2001, actrița s-a căsătorit cu fostul jucător de fotbal Adrian Mutu (43 de ani). Din relația lor a rezultat un fiu, Mario, în vârstă de 19 ani. Alexandra și Adrian au divorțat în 2003.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter