Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo divorțează? Cine a făcut dezvăluirea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 11:23

Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, ar urma să semneze actele de divorț la notar. Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (13 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (10 ani). Dezvăluirea privind divorțul a fost făcută de apropiații omului de afaceri, relatează Spynews.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo divorțează?

Cuplul a mai fost la un pas de divorț în anul 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen. La vremea aceea, pentru binele celor 4 copii ai lor, Nicoleta i-a oferit lui Zsolt o a doua șansă. Momentan nu se cunoaște motivul separării perechii.

„Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime”, declara modelul în 2013.

În septembrie 2021, întrebată de Playtech care este secretul unei căsnicii reușite, Nicoleta a mărturisit: „Păi, s-ar mărita toate, dacă l-aș dezvălui. Până nu testezi pe propria-ți piele fericirea, și nu o încerci și nu-i dai șanse, nu știi cum e…”. După nunta cu Zsolt din aprilie 2012, actrița a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită în Miercurea-Ciuc.

În același interviu menționat anterior, întrebată dacă duce dorul Bucureștiului, actrița a completat: „Eu vin în fiecare săptămână la București să-mi fac tratamente cu injecții, cu aminoacizi și botox, dar și tratament corporal. Mă mai întâlnesc și cu fetele, în oraș”. În acest timp, copiii Nicoletei rămân în grija tatălui și a bonei lor.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și:

Ce ocupație are fiul cel mare al Nicoletei Luciu la doar 12 ani

De ce s-au despărțit Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

Dinu Maxer, despre despărțirea de Nicoleta Luciu: „Eu plecasem în viață blocat”

Despre revenirea la TV, Nicoleta a mai spus pentru Playtech: „Nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură, pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen «Asia Express», aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă”.

„Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate”, a completat.

„Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap. Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu”, a mai spus.

„Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa… Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum care apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a încheiat.

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo formează un cuplu din anul 2005. Primul lor copil s-a născut în anul 2008, iar tripleții la sfârșitul anului 2011.

Foto: Libertatea.ro; VIVA!; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter