Lucian Viziru, despre scena de dragoste cu Nicoleta Luciu din telenovela „Lacrimi de iubire”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 17:41

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Lucian Viziru a vorbit, printre multe altele, și despre scena de dragoste dintre el și Nicoleta Luciu, din timpul filmărilor telenovelei „Lacrimi de iubire”. Telenovela s-a lansat în septembrie 2005. La vremea aceea, Lucian forma un cuplu, Nicoleta nu. Actrița tocmai se despărțise de artistul Dinu Maxer.

Lucian Viziru, despre scena de dragoste cu Nicoleta Luciu din telenovela „Lacrimi de iubire”

„Am stat și m-am perpelit toată noaptea dinaintea filmării. (…) Trebuia să ne mângâiem, să ne pupăm, alea, alea. Cum fac să nu mi se… Era vorba despre Nicoleta Luciu. Frumoasă, și atunci era, și acum mai este. Nu numai că am văzut-o dezbrăcată. Mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine. Prima pereche era strâmtă, după un pic mai mari, apoi boxeri lipiți așa, să nu se vadă”, a început Lucian.

„S-a dat REC, încercam orice, numai să nu-i ating limba, să nu se ducă creierul meu cu gândul către zona aia. M-am gândit la Palestina, la războiul din Golf, la orice numai la secvență nu. Dacă te uiți la secvența aia, zici că suntem niște handicapați. Numai a secvență de sex nu seamănă”, a continuat.

„Câteva zile mai târziu, după ce s-a difuzat secvența, mergeam spre Buftea. În mașină ascultam Pro Fm, dădea interviu Nicoleta Luciu. Prezentatorul o întrebă: «Cum e cu Viziru, o are mică, mare, s-a…?» Nicoleta zice: «De unde? Nimic. Cred că e homosexual»”, a completat.

„Aia a fost prima și ultima scenă de genul. Era (n.red.: impecabilă), da (n.red.: Nicoleta). Eu aveam pe cineva. Ea nu cred că avea pe cineva. Ca să-i întorc favorul de acum 20 de ani, mi-a spus, la câteva luni de la secvența de dragoste: «N-ai dat și tu un telefon, nu m-ai invitat și tu nicăieri, tot așteptam să faci o mișcare». Na fă, na, poftim, am făcut acuma. (…) Noi așa vorbeam. Eram foarte buni prieteni. Râdeam. Era distractiv”, a încheiat Lucian Viziru.

Lucian Viziru și soția lui, Ema, vor aniversa 12 ani de mariaj în martie 2022. Împreună au un fiu, Mihai Adrian, care va împlini 11 ani în luna februarie.

Nicoleta Luciu formează din anul 2005 un cuplu cu Zsolt Csergo. Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (13 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (10 ani). Actrița și afaceristul ar urma să divorțeze la notar. Dezvăluirea privind divorțul a fost făcută de apropiații omului de afaceri, conform Spynews.

Foto: Captură Youtube; Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter