Nicoleta Luciu, despre secretul unei căsnicii perfecte: „Fetele bune au gura mai mică!”

De Unica.ro, pe

Pe 12 septembrie, Nicoleta Luciu (40 de ani) și omul de afaceri Zsolt Csergo (45 de ani) împlinesc nouă ani de căsnicie. Cei doi au împreună patru copii – Zolt Jr. (12 ani) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (10 ani) – și locuiesc în Miercurea Ciuc. Din clipa în care a devenit mamă, Nicoleta Luciu a renunțat la carieră și la showbiz pentru a se dedica întru totul familiei.

Cu toate că fosta Miss România se poate declara acum o femeie împlinită, Nicoleta s-a confruntat, în trecut, cu infidelitatea soțului care ar fi avut o relație cu o antrenoare de fitness, cunoscută drept Kinga.

La momentul respectiv, Zsolt a negat zvonurile legate presupusa amantă.

“Nu am avut o relație cu ea niciodată. Nicoleta o cunoaște, a fost la mine în birou și a văzut-o pe ea lucrând în biroul meu”, povestea soțul Nicoletei Luciu, în 2012, potrivit știrileprotv.ro.

Au trecut mulți ani de atunci, iar actrița a trecut peste toate de dragul copiilor. Nicoleta Luciu povestea în urmă cu ceva timp că important, într-o relație de cuplu, este ca partenera să fie înțelegătoare.

Citeşte şi: Tatăl lui Mădălin Ionescu a murit: „Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam!”

Citeşte şi: Bunica Ginei Pistol, dezvăluiri despre copilăria vedetei

Citeşte şi: Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Antena Stars, și iubitul ei s-au căsătorit civil

Citeşte şi: Nicoleta Luciu și-a luat familia și a plecat în vacanță. Cum se răsfață vedeta vară de vară

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a explicat Nicoleta, potrivit libertatea.

Nicoleta Luciu și traumele ei din copilărie

Nicoleta Luciu a mărturisit în urmă cu câteva luni detalii frapante din copilăria sa, care nu a fost una minunată, așa cum orice copil ar trebui să aibă. Totul, din cauza părintelui ei alcoolic. „Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a spus vedeta de televiziune.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter