VEDETE: Cupluri celebre care azi sunt îndrăgostite, mâine divorţează cu scandal

De Saturnia, pe

Vedetele din România au o pasiune pentru celebritate şi „spălat rufe în public”. Dar nimeni nu le întrece la păstrat aparenţele. Iată câteva cupluri celebre de la noi, care azi erau îndrăgostite, mâine divorţau cu scandal. Cum se poate să faci declaraţii de iubire arzătoare la televizor azi şi să te desparţi cu scandal şi partaj a doua zi.

Oana Zăvoranu si Pepe

Oana Zăvoranu este deja la fel de celebră pentru scandaluri şi internări de urgenţă, cum este pentru cariera de actriţă şi cântăreaţă.
Relaţia ei cu Pepe a fost atât de mediatizată, încât am ajuns să ştim cam toate detaliile intime ale cuplului şi să nu ne mai mire nimic.
Iubirea lor în poze şi filmări, declaraţiile pasionale s-au transformat, cumva, în ţipete, ameninţări şi..blesteme şi vrăjitoare (cu care Oana Zăvoranu s-a judecat separat).
Citeşte şi Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones divorţează. Vezi motivele astrale

Andreea Mantea şi Ştefan Stan

VEDETE: Cupluri celebre care azi sunt îndrăgostite, mâine divorţează cu scandal
O altă poveste de dragoste care s-a sucit şi răsucit de o mie de ori, lăsând totul la vedere în prime time a fost cea dintre câştigătorul primei ediţii de Vocea României, Ştefan Stan şi fosta „vecină” de la Neaţa cu Răzvan şi Dani.
Cei doi au început timid şi discret, cu fotografii prin tabloide, întrebarea „sunt sau nu împreună” şi întâlniri.
Au urmat câteva luni nebune, pline de „relaţie”, vacanţa împreună, împărţit căţel, purcel, cunoscut părinţii.
Apoi s-au logodit şi s-au certat şi s-au împăcat atât de tumultuos, că nimeni nu mai ştia de la o zi la alta dacă Ştefan Stan şi Andreea Mantea mai formează un cuplu.
Citeşte mai mutle despre Ştefan Stan şi Andreea Mantea în Horoscop Saturnia: Ce zic astrele despre Andreea Mantea şi Ştefan Stan
Citeşte mai departe şi vezi şi alte cupluri de vedete de la noi care „îşi spală rufele în public”, se iubesc cu pasiune, apoi aflăm că se despart cu scandal, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter