Ce spune Misha despre talentul fiicei sale: „Mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă Maya va decide”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 20 mai 2023, 12:09

Misha și Connect–R și-au separat drumurile în urmă cu 5 ani, dar continuă să facă echipă de dragul fiicei lor, Maya. Amândoi sunt implicați în creșterea și educația ei. Artista susține că niciunul nu face vreun efort special pentru a se înțelege bine, ci pur și simplu lucrurile între ei merg de la sine.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, cântăreața ne-a vorbit despre legătura specială pe care o are cu fiica ei, despre pasiunea puștoaicei pentru muzică și dans, relația cu Connect-R, dar și despre vacanțele pe care cei trei le bifează în fiecare an, exact ca în vremurile când locuiau împreună. De dragul Mayei, artista și fostul ei soț au convenit să îi ofere fetiței cadou o vacanță împreună cu mama și cu tata. Cei doi pun fericirea Mayei pe primul plan.

Misha și Connect-R, vacanță împreună de dragul fiicei

Misha participă pentru a doua oară la Te cunosc de undeva, show-ul transformărilor de la Antena 1, difuzat în fiecare sâmbătă de la 20.00, unde concurează alături de prietena ei, Amna. Cele două seamănă atât de bine din punct de vedere fizic, încât uneori se întâmplă să fie confundate. La bază, Misha este actriță, dar nu a avut ocazia să practice meseria. Își dorește cu ardoare să joace într-un film sau într-un serial TV.,

Citește și: Care este dieta cu care Misha își menține silueta

Citește și: Connect-R, despre fosta soție, Misha: „E femeia pe care o iubesc cel mai mult. Încă mai avem planuri împreună”

Te vedem din nou la Te cunosc de undeva. Ce te-a determinat să participi de această dată?

În primul rând,  îmi era dor de experiența asta și, în al doilea rând, m-am bucurat să pot participa alături de Amna.

Ce spune Misha despre o colaborare cu Amna: “De multe ori lumea ne confundă”

Cum este sincronizarea cu Amna? Vă gândiți și la o colaborare pe plan muzical, dincolo de show-ul transformarilor de la Antena 1?

Măi… nu ne-am gândit, dar n-ar fi o idee rea! Ar fi frumos să facem ceva împreună! E funny și faptul ca semănam foarte tare și de multe ori lumea ne confundă😂 , deci ar fi o combinație interesantă.

Ce spune Misha despre talentul fiicei sale: "Mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă Maya va decide”/ Exclusiv

Ești absolventă de Actorie. În afară de spectacolele din studenție, ai avut ocazia să îți exersezi meseria?

Din păcate nu prea am avut ocazia, dar mi-aș dori foarte tare! Ador actoria! Îmi este dor de perioada în care jucam! E o lume fascinantă în care poți evada și în care poți fi ce vrei tu! E un refugiu în care poți să-ți explorezi toate laturile tale neexploatate!

Misha vrea să joace într-un film sau serial: “Am fost la două castinguri”

Te tentează să  joci într-un serial TV sau într-un film pe marele ecran? Ai participat la castinguri?

Îmi doresc de foarte mult timp și îmi pare rău că nu am avut ocazia să fac treaba asta, să joc într-un film sau într-un serial, dar mi-aș dori enorm. Am fost la două castinguri pentru niște seriale, la unul dintre ele nu am mai apucat să intru pentru că, mă rog, a intervenit ceva la mine, a trebuit să plec. Practic am participat doar la unul singur și cumva știam că nu o să îl iau, pentru că veneam după vreo 4-5 ani chiar, în care nu mai avusesem deloc contact cu actoria. Nu mai participasem la niciun fel de castinguri între timp și, pe lângă asta, participam la casting cu niște actori destul de mari, cu actrițe care deja apăreau în niște seriale pe TV la momentul respectiv și cumva aveau mult mai multă experiență. Simțeam cumva că e prea mult pentru mine momentul respectiv, dar m-am dus tocmai pentru că voiam să-mi reintru așa în activitate și m-am bucurat de experiența respectivă, dar mi-aș dori super mult să am această ocazie.

Citește și:  Connect-R și Misha, surprinși la mare împreună. Ce se întâmplă între cei doi la trei ani de la divorț

Debutul tău în muzică a fost cu piesa Tenerife. Cât de complicat sau ușor a fost să intri pe piața muzicală?

Nu știu dacă a fost atât de complicat la vremea respectivă, pentru că am avut norocul să fiu alături de Sava, care deja era cumva pe radiouri, era cunoscut. Și atunci a fost destul de ușor pentru mine, prin prisma faptului că la piesa Tenerife a fost o colaborare cu Sava, și el fiiind deja în topuri la momentul respectiv, cumva asta m-a ajutat foarte mult și a fost mai ușor pentru mine să reușesc.

Ce spune Misha despre talentul fiicei sale: "Mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă Maya va decide”/ Exclusiv

Fetița ta, Maya, este atrasă de muzică? Are voce, ureche muzicală?

Da, Maya este atrasă de muzică, are o ureche extraordinară, are voce, face muzică. De curând am mutat-o la liceul Enescu, la secția pian și se descurcă extraordinar. Cred că va face ceva în direcția asta, cu muzica. Este atrasă, adică nu am obligat-o în niciun fel, nu i-am indus treaba asta sau impus, pur și simplu a fost ea atrasă în direcția asta și cred că o să facă ceva carieră în muzică, nu știu, dar așa tind să cred după cum merg lucrurile în această direcție.

Misha: “Tind să cred că Maya își va dori o carieră artistică”

Ți-ai dori ca Maya să vă calce pe urme, ție și lui Connect – R, și să devină artistă?

Nu știu ce să zic, nu este un drum ușor, poate crea și multe frustrări și totodată este o lume destul de haotică și de complexă. Cred că mi-aș dori pentru Maya o viață mai liniștită. E frumoasă și această viață de artist, dar este foarte tumultoasă, foarte solicitantă, sunt foarte multe nopți nedormite, foarte mult stres, e o presiune foarte mare care este pusă pe tine ca și artist, ca și persoană publică și nu știu dacă mi-aș dori asta pentru Maya. Cred că mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă ea va decide, ea va alege. Tind să cred că își va dori o carieră artistică. Din ce văd îi place atenția, îi place să iasă în evidență, să fie în centrul atenției când vine vorba de artă.

Ce alte hobby-uri are? Ce domenii o atrag?

Îi place foarte mult să danseze, bine, cumva se îmbină lucrurile astea. A avut o perioadă când, de fiecare dată când ajungea de la școală primul lucru pe care îl făcea își dădea drumul la televizor, pe youtube, și începea să danseze și o ținea așa toată ziua. Îi place super mult să danseze, îi place și înotul, momentan am făcut o pauză, am renunțat în timpul școlii pentru că nu mai avem timp să ajungem la înot, dar cred că o să reluăm din vară.

Ce spune Misha despre talentul fiicei sale: "Mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă Maya va decide”/ Exclusiv

Misha despre Connect – R: “Suntem în relații bune și nu cred că facem niciun fel de efort”

Tu și tatăl Mishei ați rămas în relații bune după despărțire și chiar ați mers toți 3 împreună în vacanțe. Cum ați reușit să aveți o astfel de relație?

Avem ceva timp de când nu mai formăm un cuplu. Suntem în relații ok, mi se pare că așa ar trebui să fie normal atunci când există un copil la mijloc sau, nu știu, în alte cazuri, pentru alte persoane, mai mulți copii. Suntem în relații bune și nu cred că facem niciun fel de efort din punctul acesta de vedere, pur și simplu lucrurile așa vin și așa funcționează de la sine.

Citește și:  Misha și-a speriat fanii după ce a postat o poză în care apare cu fața roșie și umflată. „Desfigurată!” Ce a pățit artista

După despărțire, Misha și Connect – R au bifat anual o vacanță împreună

Pentru vara asta, v-ați programat toți 3 vreo vacanță? Ce destinație ați ales sau vă tentează?

Nu, nu am programat nicio vacanță. Să știi că nu prea programăm. Noi ne-am făcut un obicei, în ultimii ani, din a merge în vacanțe împreună de ziua Mayei. Cumva ca și un cadou pentru ea și pentru că se bucură de lucrul acesta categoric să petrecem timp toți trei, dar în timpul anului, vara, nu cred că o să mergem nicăieri. Poate următoarea vacanță, dacă e să fie, poate va fi tot la anul, de ziua Mayei. Până atunci nu cred că vom mai avea vacanțe împreună. Nu am stabilit nimic, nu știm neapărat nici anul viitor dacă vom merge de ziua Mayei, poate că între timp își va schimba și ea plăcerile, dorințele, vedem până atunci ce o să fie, dar, de obicei, ăsta era un cadou pentru Maya.

Ce spune Misha despre talentul fiicei sale: "Mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă Maya va decide”/ Exclusiv

Misha: “Încerc să echilibrez cumva lucrurile când simt că am fost prea strictă”

Cum ești ca mamă? Cât de permisivă ești cu Maya?

Să știi că eu de multe ori mă critic așa din punctul acesta de vedere, pentru că simt că, uneori, sunt poate prea strictă cu Maya, dar, din cauza faptului că tatăl ei este foarte permisiv cu ea, cumva, fără să vreau, trebuie să fiu eu mai strictă. Eu cumva sunt oaia neagră în povestea asta, pentru că eu sunt cea care n-o lasă să mânânce prostii, nu o lasă prea mult la televizor, nu o lasă la telefon, la tabletă. Cumva îmi pare rău că trebuie să fac lucrurile astea, dar știu că sunt sănătoase pentru ea și până la urmă asta mă interesează cel mai tare, dar, cumva există un echilibru. Adică am și zile când efectiv o las să facă ce vrea sau ne facem de cap amândouă și mergem și mâncăm tâmpenii. Mai am și zile de genul, când încerc să echilibrez cumva lucrurile când simt că am fost prea strictă așa. Nu sunt nici pe departe o mamă perfectă, încerc să îmi dau silința să fac toate lucrurile așa cum trebuie și cum consider eu că e cel mai bine pentru ea. Dar, cumva, încerc să găsesc un echilibru, să le împac pe toate.   

Rămâi pe UNICA.ro! A doua parte a interviului cu Misha poate fi citită luni, 22 mai.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter