Antonia, Tom Cruise, Prinţul Charles şi Arnold Schwarzenegger. Vezi ce au în comun

De Diana Zagrean, pe

În lumea vedetelor, situaţiile neplăcute şi divorţurile fac parte din rutina zilnică. Eşi sunt şi ei oameni, celebrităţile nu au parte de intimitate în astfe de probleme, deoarece viaţa lor este mereu sub lupă şi oamenii vor să afle toate detaliile. În cazurile în care respectivele vedete au şi religii care le interzic divorţul, situaţia devine şi mai neplăcută. Antonia, Tom Cruise, Prinţul Charles şi Arnold Schwarzenegger ştiu cel mai bine cum este să ai un divorţ în public. Vezi ce au în comun.

Antonia si Vicenzo Castellano

 
Deşi s-au căsătorit foarte tineri, la doar 22 de ani, Antonia şi Vincenzo au o fetiţă superbă, Maya de care trebuie să aibă grijă, în ciuda problemelor după doar un an de căsnicie.
Faptul că Antonia a adoptat religia mormonă, care nu acceptă divorţul nu le face viaţa mai uşoară celor doi tineri.
Antonia, Tom Cruise, Prinţul Charles şi Arnold Schwarzenegger. Vezi ce au în comun
Dacă unele ramuri sau grupări de mormoni din Statele Unite acceptau în trecut ca un bărbat să aibă mai multe soţii, respectiva religie nu permite divorţul. În cazul în care Antonia şi Vicenzo Castellano decid să divorţeze, acesta va fi doar în faţa legii.

Tom Cruise şi Nicole Kidman, respectiv Katie Holmes

 
Adoptarea scientologiei nu i-a adus prea multe puncte la capitolul imagine lui Tom Cruise.
Actorul a trecut printr-un scandal destul de mare când a divorţat de Nicole Kidman după aproape 11 ani de căsnicie şi doi copii adoptaţi.
Zvonurile vehiculate atunci sugerau că apartenenţa actorului la religia scientologică a fost unul dintre factori, deoarece aceştia pretindeau prea mult control asupra vieţii lor de cuplu.
Antonia, Tom Cruise, Prinţul Charles şi Arnold Schwarzenegger. Vezi ce au în comun
Nici divorţul de Katie Holmes nu a fost mai paşnic, mai ales că cei doi aveau deja o fiică, pe Suri Cruise. Ca şi în cazul Antoniei, Tom Cruise şi Katie Holmes au fost sub lupa întregii planete pe toată durata divorţului şi după ce acesta s-a încheiat.
Citeşte mai departe şi află ce alte cupluri celebre în lumea întreagă au avut probleme la divorţ pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter