Misterele Prințului! Harry a ajuns în Marea Britanie în mare secret. Ce se știe despre întâlnirea lui cu Charles

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Sâmbătă, 06 mai 2023, 13:23

Harry a ajuns, ieri, în Anglia cu un avion comercial și a reușit, prin prezența lui, să îi lase fără cuvinte pe ceilalți pasageri cu care a împărțit călătoria. Fiul Regelui a sosit din Los Angeles cu zborul American Airlines AA136, care a aterizat, vineri, la ora 11.23, pe aeroportul din Londra.

Prințul Harry nu va juca niciun rol la sărbătorile de încoronare de astăzi, dar va avea o apariție scurtă la Westminster Abbey.

Harry a venit pentru Încoronarea lui Charles, dar stă departe de familia regală

VEZI AICI CEREMONIA de ÎNCORONARE a Regelui Charles al III-lea!

Surse au declarat pentru Daily Mail că „nu există planuri” ca Prințul să se alăture familiei regale la Palatul Buckingham, să ia parte la prânzul privat în familie sau chiar să apară în fotografii.

Harry nu va fi văzut nici la procesiunea de întoarcere de la Westminster Abbey și nici nu se va alătura familiei sale pe balcon pentru apariția publică tradițională.

Ducele de Sussex nu a fost văzut în public de zile întregi și nu existat niciun semn că și-a părăsit conacul din California sau că a ajuns în Marea Britanie.

Harry și-a petrecut noaptea în casa care i-a aparținut cândva

Cei de la Palatul Buckingham au anunțat luna trecută că va participa la încoronare, dar Harry a dorit să bifeze acest eveniment în stilul lui. Prințul și-a petrecut noaptea la Frogmore Cottage, pe proprietatea Windsor și nu se știe dacă s-a văzut vreun moment cu Regele Charles.

Misterele Prințului! Harry a ajuns în Marea Britanie în mare secret. Ce se știe despre întâlnirea lui cu Charles

„Desigur că nu poți spune niciodată niciodată”, a spus o sursă. „Orice este posibil, mai ales cu el. Și Majestatea Sa își iubește fiul în ciuda tuturor lucrurilor”.

Misterele Prințului! Harry a ajuns în Marea Britanie în mare secret. Ce se știe despre întâlnirea lui cu Charles

Citeşte și: Prințul Harry va sta departe de ceilalți regali la încoronarea Regelui Charles. Meghan contrazice zvonurile despre motivul absenței

Prințul a atacat familia regală

Au existat luni de speculații dacă el și Meghan vor participa la grandiosul eveniment.

Problemele au apărut după ce ducele și ducesa de Sussex au lansat o serie de documentare Netflix, în decembrie, în care au sugerat că nu au fost tratați bine de familia regală.

Apoi, în ianuarie, Ducele de Sussex a dat detalii intime despre viața privată a familiei sale în memoriile sale, Spare. Toate acestea au urmat după interviul extraordinar cu Oprah din 2021, unde au susținut că o rudă se întreba ce culoare va avea pielea bebelușului lor.

Misterele Prințului! Harry a ajuns în Marea Britanie în mare secret. Ce se știe despre întâlnirea lui cu Charles

Citeşte și: William și Harry ar putea fi aduși unul lângă altul de un personaj cheie. „Diana și-ar fi dorit cu disperare”

Charles l-a vrut la încoronare

În ciuda ostilității continue cu familia sa, Regele Charles și-a invitat fiul la încoronare.
Harry l-a făcut să aștepte pe Charles până în ultimul moment cu o confirmare, apoi a spus că va participa singur la eveniment.

Meghan a rămas în America cu Lilibet și cu Archie, care își sărbătorește ziua de naștere astăzi.
Meghan a anunțat săptămâna aceasta că a semnat un contract cu o agenție de talente care îi reprezintă pe Dwayne „The Rock” Johnson, LeBron James și Serena Williams.

Citeşte și: „Cruzimea Prințului Harry față de regele Charles nu cunoaște limite!” Cine spune asta

Asta înseamnă că își pregătește revenirea în lumina reflectoarelor și are toate șansele să își rotunjească substanțial veniturile.

UPDATE: În timpul ceremoniei de încoronare, Harry a pășit singur în celebra Westminster Abbey și, deși a schițat câteva zâmbete, nu părea în largul său.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter