Vanessa Paradis s-a căsătorit cu regizorul Samuel Benchetrit

De Oana Savin, pe
Actrița și cântăreața Vanessa Paradis s-a căsătorit, sâmbătă, cu regizorul Samuel Benchetrit, la Saint-Siméon, Franța.

Paradis a purtat o rochie albă cu un voal prins cu flori roz și mov la ceremonia ce a avut loc la primăria orașului situat la est de Paris, în timp ce logodnicul său a purtat un costum bleumarin, notează Daily Mail.

La ceremonia care a durat 30 de minute a participat și fiica Vanessei, Lily-Rose Depp, în vârstă de 19 ani, aceasta ieșind în evidență cu o rochie galbenă, în timp ce în păr a purtat flori roz și mov.

La nuntă nu a participat, însă fiul Vanessei, Jack, în vârstă de 16 ani, care la începutul săptămânii trecute a anunțat că are probleme de sănătate.

Vanessa și Samuel s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare ale filmului Chien, în 2016. S-a zvonit că cei doi s-au logodit în luna martie, însă nu au confirmat niciodată acest lucru.

Actrița, care a avut o relație de 14 ani cu Johnny Depp și cu care are doi copii, nu a mai fost niciodată căsătorită.

În 2011, înainte de a-l cunoaște pe Samuel, actrița a declarat că nu este interesată de căsătorie și că nu își poate imagina asta pentru ea.

Cunosc atâția oameni căsătoriți care se îndepărtează unul de celălalt. Ceremoniile nu contează pentur mine. Am nevoie doar de dragoste”, spunea atunci Paradis.

Ea și Johnny Depp nu s-au căsătorit niciodată și s-au despărțit în anul 2012. Pe de altă parte, Benchetrit a mai fost căsătorit cu actrița Marie Trintignant cu care are un fiu, Jules, de 19 ani.

De asemenea, el mai are o fată, Saül, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație pe care a avut-o cu Anna Mouglalis.

Citește și: Ce a declarat Keanu Reeves despre Ana Ularu

Citește și: Susan Sarandon a fost arestată. Care este motivul

Sursă foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter