A apărut Unica de noiembrie! Denise Rifai, un duo de curaj și sensibilitate, pe copertă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 octombrie 2021, 10:44

Revista Unica de noiembrie este aici, gata să te ajute să întâmpini finalul toamnei. Pe copertă o poți admira pe Denise Rifai, o adevărată legendă în devenire în lumea jurnalismului.

La 36 de ani, Denise este deja o emblemă în lumea jurnalismului din România. Emisiunea ei difuzată pe Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a atras atenția publicului român prin formatul inedit, prin invitații interesanți și prin întrebările minuțios documentate adresate acestora.

„Profesia mea e un mod de viață pentru mine și pot spune că și relaxarea tot de aici îmi vine, din activitatea mea zilnică”, a povestit Denise. „Nu am ajuns în situația de burnout, pentru că eu mă hrănesc cu munca mea, mă încarcă, îmi dă energie. Dar, în același timp, când acumulez prea multă tensiune, mă relaxez făcând sport sau prin plimbări lungi, ascultând muzică sau pur și simplu dansând prin casă”.

De regulă, Denise este cea care pune întrebările. De data aceasta, rolurile s-au inversat și ea a fost cea care a răspuns la întrebări. Ne-a vorbit despre cum este să fii femeie în industria mass-media din România, despre plăcerile ei vinovate, despre viața amoroasă și nu numai.

Unica de noiembrie vine cu interviuri de excepție

În Unica de noirembrie, vei găsi interviuri care te vor captiva de la început până la sfârșit. Am stat de vorbă cu Diana Bart și Cove, care formează o echipă excelentă pe micile ecrane, în emisiunea „Flash Monden”, difuzată la Prima TV, unde vânătoarea de vedete și voie bună este cap de afiș în fiecare ediție.

Tot în această ediție, i-am intervievat pe Smiley și Marius Moga. Cei doi sunt doi dintre cei patru jurați ai mult apreciatului show de talente muzicale „SuperStar”, difuzat la Pro TV în fiecare vineri, de la ora 20:30, și sâmbăta, de la 20:00. Sinceri, charismatici și spontani, ne-au dezvăluit o mulțime de lucruri interesante din culisele emisiunii.

Un alt interviu care cu siguranță te va cuceri este cu Andi Moisescu. Pasionat de divertisment și ghidat de rigorile unui sportiv de performanță, Andi Moisescu reușește, chiar și după peste trei decenii de carieră, să fie la fel de pasionat de ceea ce face. Prezentatorul show-ului „Pe bune?!”, difuzat de Pro TV, ne-a spus de ce iubește atât de mult sportul, cum gestionează conflictele din mariaj, dar și ce și-a propus (și i-a și reușit până acum) în ceea ce-i privește pe fiii lui, David și Luca.

Descoperă și restul interviurilor pe care le-am pregătit pentru tine în ediția Unica de noiembrie.

Lasă-te inspirată pentru finalul toamnei

Acum că anotimpul frunzelor căzute se apropie de final, ți-am pregătit o suită de materiale care să te inspire: de la trucuri de îngrijire a pielii și recomandări de parfumuri, și până la cele mai noi trenduri în materie de modă – culori neutre, printuri, tricotaje colorate.

Totodată, te invităm să reflectezi și la restul subiectelor abordate în acest număr. Experta Adelina Mitrofan Badea ne-a vorbit despre perspectiva holistică asupra sarcinii și a rolului de mamă.

La rândul său, doctor Ioan Stoian ne-a vorbit despre cancerul de col uterin – mai exact, despre cum poate fi acesta să fie prevenit. El a vorbit despre importanța controlelor ginecologice periodice, dar și despre investigațiile care sunt cu adevărat salvatoare.

Iar dacă ai nevoie de o escapadă de toamnă aproape de casă, secțiunea de Travel te va inspira. La o distanță de o oră de mers cu mașina de la Brașov, Covasna este genul de loc unde cumva coexistă în armonie totul: tradițiile, lumea modernă, tot ce este vechi și tot ce este nou.

Revista Unica de noiembrie se găsește din 22 OCTOMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Ștefan Dani

Make-up – Carmen-Violeta Gurlea

Hair Style – Mirabela Velcota și Ana Duțu

Stilist – Irina Hartia

Vestimentație și accesorii – Rhizome, Cristallini, Gerald Darel, M. Marquise, garderoba proprie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter