Un celebru actor de telenovele a fost răpit

De Oana Savin, pe
Un celebru actor de telenovele din Mexic a fost răpit de bărbați înarmați care au furat automobilul în care acesta se afla alături de două colege de breaslă.

Alejandro Sandi se afla într-un SUV alături de actrițele Vanessa Arias și Esmeralda Ugalde, în apropiere de Nevado de Toluca, dminică dimineață.

Hoții le-au forțat pe cele două femei să coboare din mașină, însă l-au luat pe Alejandro cu ei.

Actrițele a postat un video pe Instagram în care vorbesc despre incident.

Buna ziua tuturor urmăritorilor noștri și celor din media. Vrem să împărtășim cu voi o experiență pe care am fost nevoite să o trăim în această dimineață, în jurul orei 08:00”, a afirmat Esmeralda.

Mergeam la fel ca orice alți turiști și ca orice altă familie să vizităm Nevado de Toluca, în apropiere de Mexico City când niște persoane înarmate ne-au blocat drumul și au luat mașina Vanessei… au luat totul”, a mai spus ea.

Mi-au luat mașina, ne-au luat bagajele. Telefoanele. Dar lucrurile materiale nu contează pentur noi, ceea ce contează este că am fost victime și nu ne-am simțit în siguranță… în mașină, călătoream trei prieteni, Alejandro Sandi, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”, a continuat Vanessa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esmeralda Ugalde (@esmeoficial) on

În curusul zilei de luni, autoritățile au anunțat că Alejandro Sandi a fost salvat.

Un turist francez, Frederic Michel, a fost răpit într-un incident similar. Ambii au fost salvați în același timp.

După ce am aflat despre incidente am comunicat cu Ambasada Franței, au fost demarate proceduri de căutare și s-a apelat la serviciile secrete pentru localizarea victimelor care, după ce au fost eliberate, au primit îngrijirea corespunzătoare”, potrivit unui comunicat al autorităților mexicane, citat de Variety.

Încă nu a fost identificat niciun suspect. Alejandro Sandi a jucat în mai multe telenovele precum „Senora Acero”, „El Senor de lod Cielos”, „La rosa de Guadalupe” si „Sr.. Avila”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter