Tuns sau prins? Misterul coafurii Andreei Berecleanu, dezlegat!

De Libertatea.ro, pe

În ultimele săptămâni telespectatorii Antena 1 au putut-o vedea pe Andreea Bereceleanu cu un nou look, mai fresh și mai tineresc. Părul mai scurt și coafat cu volum a împărțit publicul în două: cei care au crezut că vedeta s-a tuns și cei care au susținut că doar și-a prins părul la spate.
La începutul lunii martie, știrista a afișat un look nou-nouț, așa cum nu o mai văzuseră demult telespectatorii. Prezentatoarea TV părea că a renunțat la buclele lungi și că s-a tuns mult mai bob.
Noua coafură i-a împărțit pe admiratorii ei în două tabere: cei care au crezut că s-a tuns și cei care au susținut că are părul abil prins la spate, părând că și-a tăiat cosițele castanii.

Vezi ce spune Andreea Berecleanu pe site-ul Libertatea.ro!
Andreea Berecleanu a debutat în presă la 18 ani, la „Cuvântul” și „România Liberă”. Un an mai târziu a ajuns la SOTI ca reporter, redactor și prezentator de știri. Apoi a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1, unde a prezentat Observatorul, împreună cu soțul ei, Andrei Zaharescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter