Pierdere dureroasă pentru Andreea Berecleanu: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 02 mai 2023, 14:28

A iubit-o nespus și pierderea ei îi lasă un mare gol în suflet. Andreea Berecleanu își conduce în aceste zile bunica pe ultimul drum.

Știrista de la Prima TV i-a mulțumit celei care a fost ca o stâncă în viața ei pentru toate povețele și moștenirea spirituală lăsată.

Citeşte și: Andreea Berecleanu a mers la Londra să întâlnească un artist celebru: „Am plâns”

Andreea Berecleanu și-a pierdut bunica

„Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. Dumnezeu s-o primească la El!”, a scris Andreea Berecleanu pe o rețea de socializare.

„Fiecare în parte mi-a influențat existența prin povești de viață, experiențe”

Vedeta a avut o relație cu toți cei patru bunici, dar bunica maternă a fost cea care i-a ghidat pașii în adolescență. ,,Toți cei patru bunici pe care am avut șansa să-i cunosc bine, fiind longevivi, ba chiar și străbunicii, au lăsat ceva în urma. Fiecare în parte mi-a influențat existența prin povești de viață, experiențe, istorii ale familiilor, m-au educat.

Și cu fiecare bunic în parte amintirile sunt diferite, la fel și discuțiile avute. Din cei patru, am rămas cu bunica maternă, cea care a dublat-o pe mama în creșterea mea. Ea a fost cea mai prezentă în copilăria și adolescența mea.

Așa încât, îi datorez multe. Cu ea mergeam vara în excursii în toată țara și mă făcea să înțeleg multe. Bunica mea iubește mult natura, sportul, copiii. Sunt fericită că o avem alături!”, povestea jurnalista, pentru impact.ro, înainte ca această tragedie să le zdruncine viața de familie.

Citeşte și: INTERVIU. Andreea Berecleanu ne-a spus care este secretul pielii sale lipsite de imperfecțiuni

Citeşte și: Andreea Berecleanu, revoltată că Angela Gheorghiu a colaborat cu Securitatea. „Am avut ocazia să observ că talentul nu are legătură cu caracterul unui om”

Frumusețea Andreei Berecleanu, o moștenire de familie

Andreea Berecleanu reușește să arate spectaculos la 48 de ani. Știrista recunoaște că pentru a se menține în formă evită anumite preparate, dar și dulciurile, iar dieta mediteraneeană i se potrivește cel mai bine.

“Mie îmi place mâncarea, dar să fie simplă, mediteraneeană. Evit sosurile, mă refer la cele îngroșate cu rântaș din mâncarea românească. Aș putea să am un prânz cu bucurie dacă aș înmuia o bucățică de baghetă cu puțin ulei de măsline.

Iar dacă sunt în vacanță în locuri exotice, pot face excepție. Pentru că îmi doresc să descopăr cultura unei țări inclusiv prin gastronomie. Apoi, vinul… aici e o poveste. Căci, pâinea și vinul sunt coordonatele ritualului inițial. Pâinea care s-a transformat în corpul lui Iisus și vinul în sângele lui. Vinul reprezintă echilibrul perfect între natura umană și produsele pământului”, mărturisea Andreea pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter