INTERVIU. De ce își poartă soțul Andreei Berecleanu verigheta la gât

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:00

Andreea Berecleanu și medicul estetician Constantin Stan sunt căsătoriți din anul 2016. Jurnalista ne-a spus care crede ea că este „secretul” relației sale de lungă durată, dar și motivul pentru care soțul ei își poartă verigheta la gât.

Prezentatoarea TV are doi copii, o fiică și un fiu, Eva (21 de ani) și Petru (16 ani), din primul mariaj cu fostul prezentator TV Andrei Zaharescu.

Porți mai multe bijuterii pe inelarul mâinii stângi, care este povestea din spatele acestora? Care sunt verigheta și inelul logodnă?

Verigheta este ascunsă între celelalte inele, mai bine zis protejată de ele. Pentru că are o poveste frumoasă și personală și bijuteria în sine este extrem de delicată. Are greutatea și grosimea firului de iarbă, este cea mai ușoară verighetă din lume. Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet. Inelul de logodnă este un inel vechi cu smarald, de asemenea cu o poveste specială între mine și soțul meu. Așa e viața noastră în permanență, formată din surprize, revelații, destin.

Anul acesta, tu și soțul tău veți aniversa 6 ani de căsnicie, care crezi că este „secretul” unei relații de lungă durată?

Îmi doresc să fie de durată, evident! Asta înseamnă să fim amândoi sănătoși! Dar cred că mai importantă este potrivirea. Mulți au relații de durată fără a avea nimic în comun. Știu, pare un paradox, dar e o realitate tristă. La fel cum cunosc căsnicii de peste 50 de ani care funcționează superb, acolo unde este dragoste. În ceea ce ne privește, nu e un secret, e vorba doar de felul în care ne privim, în care ne vorbim, în care ne dorim o viață împreună. Suntem mereu conectați, chiar și atunci când suntem la distanță. Ne simțim chiar și când nu putem comunica. Este o uniune totală.

Cum gestionați tu și soțul tău conflictele din cuplu? De la ce pornesc acestea cel mai adesea?

Nu am avut conflicte. Mai sunt puncte de vedere diferite, dar nimic care să degenereze vreodată sau să genereze situații de criză. Nu ne pierdem timpul cu așa ceva.

A existat vreun moment în care tu și soțul tău v-ați gândit la despărțire?

Nu. Suntem fericiți că ne-am găsit.

Războiul din Ucraina a determinat o mulțime de români să ajute, iar tu și soțul tău nu ați făcut excepție. Cum ați venit în sprijinul refugiaților ucraineni?

Am făcut tot posibilul să ajutăm la angajarea lor, în funcție de tipul de activitate solicitat. Apoi eu am donat haine și obiecte necesare, implicându-l și pe Petru în mod direct. Am norocul unui copil bun la suflet, empatic, care sare imediat în ajutor. Iar Eva, care e la distanță, în Londra, a ajutat psihologic colege de facultate din Ucraina. Mi se pare important orice gest.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter