Andreea Berecleanu și Constantin Stan au sărbătorit șase ani de căsnicie: „De data asta ne-a prins la Istanbul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 15:44

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au sărbătorit șase ani de căsnicie, precum și ziua de naștere a medicului estetician.

Andreea Berecleanu și soțul ei, doctorul Constantin Stan, au împlinit șase ani de căsnicie. Cuplul s-a căsătorit civil în luna octombrie a anului 2016, cununia religioasă având loc o lună mai târziu, în noiembrie 2016.

Cei doi au sărbătorit două evenimente importante, dat fiind că medicul estetician și-a aniversat și ziua de naștere.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au sărbătorit șase ani de căsnicie: „De data asta ne-a prins la Istanbul”

Prezentatoarea TV a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini, precum și un video. În dreptul colajului, aceasta i-a transmis și un mesaj soțului ei.

Exact așa cum ne este viața, așa ne sunt și aniversările! Dubla aniversare, a căsătoriei noastre și a ta, iubitul meu! De data asta, ne-a “prins” la Istanbul, unde am împletit profesiile, pasiunea, dragostea, bucuria, alături de colegii și prietenii noștri! La mulți ani, cei mai frumoși și mai buni și de acum înainte! Ție și nouă, mereu!, i-a transmis vedeta soțului ei.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodiile care încep anul 2023 cu dreptul

Cătălin Botezatu, mărturisiri în lacrimi despre experiența închisorii: „Am stat într-o cameră cu apă pe jos, aproape dezbrăcat, în lanțuri!”

Horoscop săptămânal 7 – 13 noiembrie 2022. Zodiile Berbec și Pești pot avea probleme financiare

Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

Cum a cucerit-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, știrista a vorbit despre cum s-au cunoscut ea și partenerul ei de viață, dar și despre cum a cucerit-o.

Auzisem de Constantin, dar nu ne știam foarte bine. Ne-am întâlnit întâmplător de vreo 2-3 ori, atât. Într-un moment care a ținut, bineînțeles, numai de destin, am hotărât împreună că a ținut numai de destin, sufletele noastre s-au legat, sperăm pentru totdeauna, a mărturisit prezentatoarea TV.

Aceasta a mărturisit și modul prin care partenerul ei de viață a reușit să o cucerească.

Prin sensibilitatea lui, prin mintea lui extraordinară, dar cred că cel mai mult, se zice că se atrag contrastele, ei la noi nu este vorba de contraste. Suntem aproape identici, doar că eu sunt femeie și el este bărbat. Din punctul de vedere al temperamentului, al felului în care gândim, în care ne manifestăm. De multe ori nici nu este nevoie să vorbim unul cu celălalt pentru că gândim același lucru”.

Știrista a fost căsătorită timp de 15 ani cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu. Cei doi, care au divorțat în primăvara anului 2013, au împreună doi copii, Eva și Petru.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter