INTERVIU. Andreea Berecleanu ne-a spus care este secretul pielii sale lipsite de imperfecțiuni

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 12:00

La cei 47 de ani recent împliniți ai săi, Andreea Berecleanu are un ten luminos lipsit de imperfecțiuni. Jurnalista ne-a dezvăluit cum reușește să se protejeze de potențialele efecte negative ale machiajului dens de televiziune.

Machiajul de televiziune este adesea încărcat din pricina luminilor puternice, ce faci pentru a-ți proteja tenul? Ce fel de produse conține rutina ta de îngrijire a pielii?

E adevărat, machiajul este mai gros decât unul de zi. Cu toate acestea, el a devenit mult mai natural odată cu trecerea anilor, mai subțire, luminile din platou sunt reci, timpul alocat acestei operațiuni este scurt, make-up artiștii s-au perfecționat. Eu am avut șansa unor oameni talentați și rapizi. În ceea ce privește coafura, de vreo 10 ani, îmi las părul drept, așa cum e el natural. Evit periile, aerul fierbinte al foen-ului sau prea mult fixativ. Prefer naturalețea atât pe ecran, cât și în viața cotidiană. De aceea, ritualul meu de îngrijire îl pot defini chiar așa, un ritual. O demachiere atentă, gomaj și exfolieri săptămânal, creme de hidratare, serumuri de regenerare. Sunt atentă ce produse folosesc, deja știu ce îi place tenului meu, nu caut arome, caut texturi și ingrediente.

Ai vreun secret sau truc de îngrijire pe care ai vrea să-l împărtășești cititoarelor Unica.ro?

Să caute produse personalizate, e suficient să ai un sfat avizat în urma unei consultații dermatologice. Să nu cumpere mimetic, să schimbe un brand măcar o dată pe an, adică să alterneze. Tinerele să-și păstreze prospețimea și să folosească mereu factor de protecție solară. Petele pigmentare, chiar melasma, pot apărea și de la 20 de ani. Să nu fumeze, în timp tenul devine tern și lipsit de strălucire. Să evite mâncarea de tip fast food și să se hidrateze. După 40 de ani, să încerce să nu aibă fluctuații de greutate, să evite sporturile agresive, să facă mișcare în aer liber cât mai mult sau streching. Să ia suplimente recomandate și neapărat colagen. Și dacă vorbim de îngrijirea estetică non invazivă, procedura mea preferată este micro needling, terapia cu microace pentru elasticitatea și refacerea colagenului propriu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Berecleanu a împlinit 47 ani! Urarea emoționantă a soțului jurnalistei

Cum a cucerit-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

EXCLUSIV. Ce alimente evită Andreea Berecleanu pentru a se menține în formă

Ai împlinit recent 47 de ani, la mulți ani! Simți că ai realizat tot ce ți-ai fi dorit până la vârsta asta?

Mulțumesc pentru urare! Sunt o femeie împlinită, un om mulțumit cu viața mea, cu multe clipe fericite. Am o familie bine clădită, cu multă dragoste și atenție, o profesie pe care o iubesc și care îmi aduce bucurie și ale cărei fațete îmi place mereu să le descopăr.

Te sperie vârsta de 50 de ani?

Dacă nu m-au speriat 30 sau 40 sau 47, de ce m-ar speria 50? Îmi doresc să fiu sănătoasă, la fel toți ai mei, pentru a trăi împreună multe perioade frumoase ce vor urma.

Jurnalista are doi copii, o fiică și un fiu, Eva (21 de ani) și Petru (16 ani), din primul mariaj cu fostul prezentator TV Andrei Zaharescu. Din anul 2016, Andreea este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

Foto: Prima TV; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter