Andreea Berecleanu a împlinit 47 ani! Urarea emoționantă a soțului jurnalistei

De Unica.ro, pe

Andreea Berecleanu a împlinit 47 de ani pe 24 martie 2022. Din anul 2016, jurnalista este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu a împlinit 47 ani! Urarea emoționantă a soțului jurnalistei

„Viața îmi este plină împreună cu tine! Îți doresc sănătate, să te bucuri de tot ce ai făcut și am făcut împreună. Cum ți-a fost ziua de astăzi să-ți fie toate zilele! Îți mulțumesc, iubito! Te iubesc!”, a scris Constantin Stan pe Instagram.

Prezentatoarea TV are doi copii, o fiică și un fiu, Eva (21 de ani) și Petru (16 ani), din primul mariaj cu fostul prezentator TV Andrei Zaharescu.

„La mulți ani, mama! Te iubesc și te prețuiesc infinit. Mulțumesc că ești!”, a scris fiica jurnalistei, Eva Zaharescu, în mediul online.

Jurnalista a avut parte de o „dublă” aniversare, una alături de colegii de la Prima TV, iar cealaltă alături de colegii de la clinica soțului ei.

„Ieri a fost una din zilele cu bucurie, cu surprize, o zi de naștere plină și frumoasă! Vă mulțumesc pentru toate urârile, pentru mesajele private, dar și cele de aici, de pe Instagram. Vă trimit dragostea mea și dorința de a fi bine mereu! ❤️”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu. Eva studiază în Londra

Cum a cucerit-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

Cum se menține Andreea Berecleanu în formă? „Este un stil de viață”

Cum a cucerit-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu?

În primăvara anului trecut, invitată în podcastul lui Damian Drăghici, știrista a vorbit despre cum s-au cunoscut ea și partenerul ei de viață, dar și despre cum a cucerit-o.

„Auzisem de Constantin, dar nu ne știam foarte bine. Ne-am întâlnit întâmplător de vreo 2-3 ori, atât. Într-un moment care a ținut, bineînțeles, numai de destin, am hotărât împreună că a ținut numai de destin, sufletele noastre s-au legat, sperăm pentru totdeauna”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Întrebată cum a fost cucerită, Andreea a completat: „Prin sensibilitatea lui, prin mintea lui extraordinară, dar cred că cel mai mult, se zice că se atrag contrastele, ei la noi nu este vorba de contraste. Suntem aproape identici, doar că eu sunt femeie și el este bărbat. Din punctul de vedere al temperamentului, al felului în care gândim, în care ne manifestăm. De multe ori nici nu este nevoie să vorbim unul cu celălalt pentru că gândim același lucru”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter