Trendul „baby boom“la Hollywood: Halle Berry şi Lindsay Lohan

De Viva.ro, pe

De curând, la Hollywood a fost cât pe ce să revină la modă trendul „baby boom“. Asta dacă de Ziua Păcălelilor Lindsay Lohan nu ar fi glumit că este însărcinată. Noroc, însă, că Halle Berry este cu adevărat pe cale să devină mamă pentru a doua oară.

Până nu demult, Halle Berry a fost su­biectul unui scandal de proporţii atunci când fostul ei iubit, Gabriel Aubry, şi actualul logodnic, Olivier Martinez, s-au încăierat ca în curtea şcolii. Au urmat ordinele de restricţie, apariţia fiecăreia dintre părţi în postu­ra de victimă sau ameninţările cu pro­cese lungi şi costisitoare. În mijlocul acestui circ s-a aflat tot timpul micuţa Nahla, fiica de 5 ani a lui Halle şi a lui Gabriel, pe care toţi păreau să o prote­jeze fără a-şi cenzura totuşi pornirile violente în faţa ei.

Dincolo de asta, Halle, Olivier şi Nahla au încercat să ducă o viaţă de familie normală în America şi să depăşească momentele neplăcute, după ce judecă-torul i-a refuzat actriţei cererea de a se muta în Franţa. Recent, Berry a mărtu risit că fiica ei chiar i-a spus de multe ori că şi-ar mai dori o surioară cu care să se joace oricând doreşte, însă actriţa nu s-a gândit nici o clipă că acest lucru ar mai putea fi posibil.

Poate de aceea, în-tr-un interviu pentru CNN, Halle Berry a declarat: „Să fiu sinceră, aceasta este cea mai mare surpriză a vieţii mele. Cre­deam că pentru mine a trecut vremea când mi s-ar fi putut întâmpla aşa ceva, de aceea am fost pur şi simplu uluită.“

Întrebată dacă nu se teme să devină din nou mamă la 46 de ani, actriţa a  răspuns că va fi un părinte mult mai bun la această vârstă, decât ar fi fost la 21 sau la 25 de ani. „Pe atunci eram un copil care încerca să se descopere pe el însuşi, în niciun caz nu mi-aş fi putut asuma responsabilitatea de a mă în-griji de un copil. Mă bucur foarte mult că am aşteptat.”

Citeste mai multe pe Viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter