Oana Pellea a confirmat că are COVID-19. Cum se simte actrița

De Unica.ro, pe

Oana Pellea a anunțat că are COVID-19, la o săptămână după ce s-a izolat pentru că intrase în contact cu o persoană infectată. Actrița este vaccinată cu schema completă.

Oana Pellea, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit pe rețelele de socializare că rezultatul testului PCR de COVID-19 este pozitiv. Actrița luase decizia în urmă cu o săptămână să se izoleze la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Să nu poți sa te vaccinezi din cauza ca ești alergic. Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă… Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate (persoanei respective) și să visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili…

Îmi cer scuze față de spectatorii care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie… prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într-un eventual pericol de îmbolnăvire. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să intru în contact, a scris actrița săptămâna trecută.

Citește și: Una dintre fiicele lui Mihai Morar are COVID-19. Reacția prezentatorului: „Vai, mama noastră de țară!”

Ileana Badiu, despre lupta ei cu COVID-19: „Toată familia mea e bolnavă”

Medicul Adrian Marinescu, despre pandemia de COVID-19: „Eu cred că sărbătorile din această iarnă vor fi liniştite”

Convingeri ale românilor despre vaccinarea împotriva COVID-19

Cum se simte Oana Pellea: „Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”

După ce a aflat că are COVID-19, Oana Pellea a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare, prin care a anunțat și cum se simte.

Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele (…) E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide, rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV, a scris Oana Pellea ieri, 13 octombrie, pe Facebook.

Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter